Ένα ακόμη DIY biscotto workshop με θέμα την τεχνική beadweaving και την κατασκευή ενός εντυπωσιακού Μενταγιόν που μπορεί να φορεθεί και ως σκουλαρίκι, με τσέχικα κρύσταλλα με τεχνικές beadweaving θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Μενταγιόν: «Christmas glam»
Σε αυτό το εργαστήριο Θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε ένα γιορτινό μενταγιόν με τσέχικα κρύσταλλα και ημιπολύτιμές χάντρες Ιαπωνίας χρησιμοποιώντας τεχνικές «beadweaving» .
Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους το μεταγιόν το οποίο μπορεί να φορεθεί και ως σκουλαρίκι.
Κόστος υλικών: 5€

Παρουσίαση: Χρίστος Ανδρικάς / Σχεδιαστής Κοσμημάτων

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Κόστος υλικών: 5€
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

DIY Workshop: Μενταγιόν ή σκουλαρίκι;: "Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν": Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.