Η Natalie’s Cozyland επιστρέφει με φανταστικές ιδέες για DIY πασχαλινές κατασκευές και χειροποίητα διακοσμητικά, που θα δώσουν μια personalised γιορτινή νότα στο σπίτι σας για το Πάσχα και θα φέρουν την άνοιξη στο χώρο σας!

Η χαρά της δημιουργίας θα βάλει όλη την οικογένεια σε mood εορταστικό. Δείτε το βίντεο και φτιξτε βήμα-βήμα τα δικά σας διακοσμητικά.

ΥΛΙΚΑ για τα Πασχαλινά διακοσμητικά

  1. the carrots: εφημερίδα, χαρτοταινία, ατλακόλ, σκοινί, ακρυλικό χρώμα, πινέλο, πράσινο χόρτο για κατασκευές.
  2. the bunny jars: μπλε χαρτοταινία, σχέδιο με κουνέλι ή κάτι άλλο, λαδόκολα, ψαλίδι, χρώμα κιμωλίας, κορδέλα, πομ πομ, κόλα στιγμής, πινέλο.
  3. the color blocks: τετράγωνα ξύλα (της Ναταλίας είναι 14*14 και έχουν πάχος 3 εκατοστά), μπλε χαρτοταινία, σχέδιο με κουνέλι ή κάτι άλλο, λαδόκολα, ψαλίδι, ακρυλικό χρώμα, πινέλο, σφουγγαράκι.

Tips

*Να φοράτε παλιά ρούχα όταν κάνετε κατασκευές και να στρώνετε κάτω εφημερίδες!
*Καλό είναι να είστε κοντά σε ανοιχτό παράθυρο ή έξω στο μπαλκόνι.
*Μακριά από έπιπλα!

Ποια είναι η Ναταλία Λαμπροπούλου

H Ναταλία Λαμπροπούλου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου και έπειτα κινηματογράφο. Έχει σκηνοθετήσει 3 ταινίες μικρού μήκους οι οποίες έχουν παιχτεί σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ. Ασχολείται με την κατασκευή κοσμημάτων, τη ζωγραφική και την εικονογράφηση. Πρόσφατα αποφάσισε να ενώσει την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου με τον κινηματογράφο! Η ένωση έφερε το κανάλι της στο youtube: Natalie’s Cozyland όπου μπορείτε να βρείτε απλές κατασκευές και ιδέες και λύσεις για το σπίτι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ