Στο Ωραιόκαστρο επισκεφθήκαμε έναν μοναδικό χώρο, όπου συνδυάζονται αρμονικά η άνεση, η κομψότητα και οι εξαίσιες γεύσεις. Και όπως είναι φυσικό κέρδισε κατευθείαν το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για το Divelia Greek Restaurant, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε καθημερινά με τους φίλους, την οικογένεια ή το έτερον ήμισυ για εκλεκτό φαγητό και ποτό.

Όσο ο καιρός το επιτρέπει καθόμαστε στον εξαιρετικά όμορφα διαμορφωμένο χώρο με τους φοίνικες, οι οποίοι προσδίδουν ένα ιδιαίτερο χρώμα κι έναν τροπικό τόνο στην ατμόσφαιρα. Αλλά όταν οι μέρες είναι κρύες, επιλέγουμε τον εσωτερικό τους χώρο, ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που επιτρέπει στους επισκέπτες του να νιώσουν οικεία και άνετα.

Γεύσεις ελληνικής μαγειρικής παράδοσης

Η έμπειρη ομάδα των Chef δημιουργεί πιάτα ελληνικής μαγειρικής παράδοσης, παντρεμένα με τη σύγχρονη κουζίνα. Η ποιότητα της γεύσης βασίζεται τόσο στην υψηλή τεχνική όσο και στις εξαίρετες πρώτες ύλες της κάθε εποχής. Έτσι, λοιπόν, στο πλήρως ενημερωμένο μενού του θα βρείτε νόστιμα ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σούβλες και πολύ καλά κρεατικά της ώρας. Ένα μενού που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το φαγητό σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με κρασί, επιλέγοντας μέσα από την πλούσια wine list ελληνικού και ξένου αμπελώνα, ποτό, cocktails, μπύρα, ρετσίνα ή τσίπουρο.

 

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί πρωταρχικό τους μέλημα 

Οι πρώτες ύλες τους ελέγχονται αυστηρά για την ποιότητα και την φρεσκάδα τους, καθώς συνεργάζονται με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς. Επίσης, είναι πολύ προσεκτικοί σε κάθε τους βήμα, για να διασφαλίσουν ότι τα πιάτα που φτάνουν στο τραπέζι σας ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα στα οποία ως εστιατόριο έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες τους.

Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε φαγητό ή ποτό σε έναν όμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο μακριά από τη βουή της πόλης, ελάτε στο Divelia Greek Restaurant και να είστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
7ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Τηλέφωνο
2310 698907, 6947699297

E-mail
[email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ