Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επισκεφτήκαμε το διαιτολογικό γραφείο Diaitology Clinic, ένας χώρος καλαίσθητος και ευχάριστος, με τον διαιτολόγο Νάτση Μιχαήλ να εστιάζει με επαγγελματισμό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν, είτε αυτά αφορούν προβλήματα υγείας είτε θέματα εμφάνισης.

Ένα βιογραφικό που εμπνέει ασφάλεια

Ο διαιτολόγος Νάτσης Μιχαήλ είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διαιτολογία με κατεύθυνση στην Κλινική Διαιτολογία του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Τμήμα Διαιτολογίας- Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και είναι
Επιστημονικός Συνεργάτης του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιατρείο Υπέρτασης και Συνεχούς Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης. Τέλος, στην πορεία της καριέρας του έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

Υπηρεσίες με εγγυημένα αποτελέσματα

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στα διατροφικά ζητήματα που σας απασχολούν και εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα και μέγιστη ασφάλεια.

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που σας παρέχει το γραφείο Diaitology Clinic είναι οι εξής:

  • Διατροφική αξιολόγηση
  • Διαχείριση βάρους
  • Κλινική διατροφή
  • Εγκυμοσύνη
  • Αθλητική διατροφή
  • Διαιτολογική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως

Χρήσιμες συμβουλές στη σελίδα του Facebook

Στη σελίδα Diaitology Clinic θα βρείτε συμβουλές για σωστή διατροφή, για τον κίνδυνο ή τις ωφέλειες που κρύβουν κάποια τρόφιμα, διάφορα σεμινάρια που διοργανώνονται πάνω στη διατροφή, καθώς και πολλές ακόμα χρήσιμες ιδέες και λύσεις για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Εδώ θα βρείτε πάντα το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας. Επωφεληθείτε από τις προσφορές, προκειμένου να έχετε εγγυημένα αποτελέσματα στις οικονομικότερες τιμές. Μάθετε τα πάντα για τις προσφορές που τρέχουν από το καλά ενημερωμένο site τους, αλλά και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ερμού 71

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00
Σάββατο 09:00-14:00