Σας ενημερώνει σχετικά με τα νεώτερα δεδομένα της επιστήμης της Διατροφής, καταγράφει τις απορίες σας και μεταφέρει τις γνώσεις της σε διατροφικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η άποψή σας είναι για αυτήν η κινητήριος δύναμη, γι’ αυτό και περιμένει πάντα τα σχόλιά σας και τις συζητήσεις σας. Είναι η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc Αιμιλία Κακάλη και περιμένει να σας γνωρίσει στο διαιτολογικό της γραφείο Nutrimed στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βιογραφικό με πολλές περγαμηνές

Η Κακάλη Αιμιλία είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί ως ερευνήτρια με την παιδική παχυσαρκία, καθώς και με τις διατροφικές συνήθεις των εφήβων. Η μεταπτυχιακή της εργασία είχε ως αντικείμενο τον εντερικό μικροβιόκοσμο και την διατήρηση απώλειας βάρους. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο ΠΝΓΘ ΑΧΕΠΑ και εργάστηκε για πολλά έτη σε ελληνική εταιρεία κλινικής διατροφής, υποστηρίζοντας διατροφολογικά ογκολογικούς και μετεγχειρητικούς ασθενείς.

Παράλληλα, ασκεί το επάγγελμα της Διαιτολόγου και ειδικεύεται σε φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Αναλαμβάνει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες, την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό. Ενημερώνεται συνεχώς για τα νεώτερα δεδομένα στην επιστήμη της διατροφής, παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, ενώ η πολυετής ενασχόληση της με τη γιόγκα αποτελεί το λιθαράκι της μετάδοσης των γνώσεων, ώστε ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ακολουθήσουν έναν συνειδητό τρόπο διατροφικής συμπεριφοράς.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνετε

Στο Nutrimed θα βρείτε μια ποικιλία από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σε τιμές ανταγωνιστικές:

 • Διατροφική εκπαίδευση
 • Διατροφή για απώλεια βάρους
 • Online δίαιτα και διατροφή
 • Κλινική διατροφή
 • Ειδική διατροφή για εγκυμονούσες
 • Ειδική διατροφή για θηλασμό και γαλουχία
 • Ειδικό πρόγραμμα διατροφής για αθλούμενους
 • Παιδική διατροφή
 • Χορτοφαγική διατροφή (vegan)
 • Πρόγραμμα συνδυασμού διατροφής και γιόγκα
 • Προγράμματα διατροφής για ογκολογικούς ασθενείς
 • Προγράμματα διατροφής για μετεγχειρητικούς ασθενείς
 • Διαδικτυακή παρακολούθηση

Παρακολουθήστε τους στα social media 

Μπορείτε να ακολουθήσετε το διαιτολογικό γραφείο Nutrimed στο Facebook και στο Instagram για νόστιμες συνταγές και άλλες χρήσιμες συμβουλές πάνω στο κομμάτι της διατροφής και της διαιτολογίας.

Επιλέγουμε την κ. Κακάλη Αιμιλία, γιατί με τις σωστές συμβουλές της και την παρότρυνσή της θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, μέσω της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών μας. Αποχαιρετάμε το περιττό βάρος και αποκτάτε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προτεραιότητα η υγεία μας 

Η λειτουργία του Nutrimed προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σάς περιμένουν στον χώρο του γραφείου. Συγκεκριμένα, με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο η μάσκα είναι απαραίτητη. Εάν δεν έχετε σάς παρέχεται κατά τη είσοδο μαζί με αντισηπτικό και γάντια. Εισέρχεστε στον χώρο μόνοι σας και έγκαιρα στο ραντεβού, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ώρας με τον επόμενο. Φυσικά, η online παρακολούθηση συνεχίζεται για όσους το επιθυμούν, με εξατομικευμένη παρέμβαση και παρακολούθηση με τη βοήθεια του νέου application της Nutrimed.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 69

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή 09:00-13:00

Instagram

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • - Έκπτωση -20% του κόστους της διαιτολογικής συνεδρίας

  Ισχύει: Δευτέρα έως Παρασκευή


  Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

  *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 6976508142