Η φιλοσοφία της είναι ότι το κάθε περιστατικό πρέπει να προσεγγίζεται εξατομικευμένα.
Μετά από προσωπική συνέντευξη, όπου λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό και διατροφικό ιστορικό και μετά βεβαίως από τις κατάλληλες μετρήσεις, σχεδιάζεται το πλάνο δράσης σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και να διαρκέσουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Γιατί στόχος δεν είναι η τήρηση για μικρό χρονικό διάστημα ενός προγράμματος διατροφής εντελώς έξω από τον τρόπο ζωής του. Στόχος είναι η μόνιμη τροποποίηση της διατροφικής του συμπεριφοράς προς τη σωστή κατεύθυνση, βήμα βήμα, με σεβασμό στην προσωπικότητα, στις προτιμήσεις, στις ιδιαίτερες ανάγκες, στον τρόπο ζωής του καθενός ξεχωριστά.

Και φυσικά σύμφωνα με τις επιταγές του Μεσογειακού μοντέλου διατροφής, που είναι και το μόνο που αποδεδειγμένα προάγει τη μακροζωία, την υγεία και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Αυτή είναι η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κυριαζάκου Παναγιώτα και σας περιμένει στο γραφείο της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να σας γνωρίσει και μαζί να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε.

Γνωρίστε την καλύτερα

Η Διαιτολόγος -Διατροφολόγος Κυριαζάκου Παναγιώτα αποφοίτησε από το τμήμα «Διατροφής και Διαιτολογίας» του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 1999. Έκανε την πρακτική της στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Γεννηματάς» και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στις διατροφικές διαταραχές από το national center of eating resorders. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και life coaching από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας. Δεν σταματά ποτέ να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται πάνω στις πιο σύγχρονες εξελίξεις της Επιστήμης της Διατροφής, παρακολουθώντας πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς και από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχει και διοργανώνει ενημερωτικές ομιλίες και σεμινάρια.

Υπηρεσίες για όλους

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται απευθύνονται σε όλους, ανάλογα με τους στόχους που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του. Συγκεκριμένα:

  • Μετρήσεις (βάρος, ύψος, περιφέρεια μέσης, δείκτης μάζας σώματος, πάχος δερματικών πτυχών, σύσταση σώματος – λιπομέτρηση μέσω της ηλεκτρικής αγωγιμότητας, υπολογισμός βασικού μεταβολισμού)
  • Σχεδιασμός εξατομικευμένων διατροφικών προγραμμάτων (εβδομαδιαίων για όλες τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, όπως απώλεια βάρους, αύξηση βάρους, εγκύους, θηλάζουσες, παιδιά, εφήβους, αθλητές, διατροφικές διαταραχές, διαβήτη, καρδιαγγειακά – υπερλιπιδαιμίες, υπέρταση, προβλήματα πεπτικού-εντέρου, αναιμία, οστεοπόρωση)
  • Σχεδιασμός πλάνου διατροφικής συμπεριφοράς (για αντιμετώπιση παθήσεων)
  • Σχεδιασμός πλάνου συντήρησης
  • Παρακολούθηση (με δωρεάν μετρήσεις και εκτιμήσεις μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος)
  • Παροχή διατροφικών συμβουλών και υγιεινών συνταγών μαγειρικής
  • Διοργάνωση βιωματικών σεμιναρίων (κατανόησης αντιμετώπισης της συναισθηματικής υπερφαγίας)
  • Διαιτολογική Υποστήριξη Εξ’αποστάσεως

Αναζητήστε τη σελίδα της στο facebook

Στη σελίδα Διαιτολογικό γραφείο Κυριαζάκου Παναγιώτας θα βρείτε ιδέες και συνταγές για υγιεινά και χορταστικά γεύματα, συμβουλές, καθώς και νέα από τον χώρο της διατροφής.

Το γραφείο λειτουργεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας τώρα και δείτε την ψυχολογία σας να αλλάζει.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγιας Σοφιας 24