Το biscotto thessaloniki και η αγαπημένη αλυσίδα Mr. Coffee Stores εξασφάλισαν για εσάς μια μοναδική χουχουλιάρικη χειμερινή εμπειρία! Αποδράστε με την παρέα σας σε ένα από τα ομορφότερα παραδοσιακά χωριά της Βόρειας Ελλάδας, τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), σε μία μαγική εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Εμείς σε συνεργασία με τα Mr. Coffee Stores σας εξασφαλίσαμε τη διαμονή σε ένα πολυτελές παραδοσιακό κατάλυμα πλήρως εναρμονισμένο με το τοπίο και την εποχή.

Διεκδικήστε, λοιπόν 2 διανυκτερεύσεις στο πετρόχτιστο 4 Seasons Premium Chalet, στoν παραδοσιακό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει μέσω instagram

Μπες στο ποστ και ακολούθησε τα βήματα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη biscotto.gr (@biscottogr)

  • Follow το instagram του biscotto.gr
  • Follow το instagram του Mr. Coffee Stores
  • Κάνε tag αυτ@ που θα πάρεις μαζί σου
Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Παρασκευή 12/11/2021, ενώ ο νικητής/ η νικήτρια θα ανακοινωθεί την επομένη το πρωί.

*Σημείωση: Η ημερομηνίες εξαργύρωσης του δώρου θα οριστούν ύστερα από συνεννόηση των νικητών απευθείας με το κατάλυμα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Εικόνες από το 4 Seasons Premium Chalet

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1. Δικαίωμα συμμετοΔιεκδικήστε, λοιπόν 2 διανυκτερεύσεις στο πετρόχτιστο 4 Seasons Premium Chalet, στoν παραδοσιακό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν!χής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στην επιχείρηση 4 Seasons Premium Chalet, στα Mr. Coffee Stores και στη mediaview publishing, όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτου βαθμού.
2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές, αρκεί να κάνει tag 1 διαφορετικό άτομο σε κάθε σχόλιο.
3. Ως ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή 12/11/2021 και ώρα 23:00.
4. Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Σάββατο 13 Νοεμβρίου του 2021 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του/της στο instagram, με comment ή message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message, για να του γνωστοποιηθεί η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει.
5. Η ημερομηνία της διαμονής θα οριστεί κατόπιν επικοινωνίας των νικητών με το κατάλυμα, ανάλογα με την τρέχουσα διαθεσιμότητα.
6. Η μεταφορά στο χώρο του 4 Seasons Premium Chalet δεν περιλαμβάνεται στο έπαθλο και αποτελεί ευθύνη των συμμετεχόντων.
7. Θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση ένας (1) νικητής/τρια που θα έχει δικαίωμα να απολαύσει το έπαθλο με ακόμη ένα άτομο της επιλογής του/της.
8. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
9. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή ή της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν, μετά από την ίδια κλήρωση, τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, με τους οποίους θα επικοινωνήσουμε με σειρά προτεραιότητας.
10. Η εξαργύρωση κατόπιν αιτήματος διαθεσιμότητας και με επίδειξη ταυτότητας