Υπάρχει κάτι πιο ωραίο για να βάλεις στη μέρα σου από ένα πλούσιο brunch; Εάν είσαι λάτρης των pancakes, της βάφλας, των αλμυρών πειρασμών που απλώνονται στο τραπέζι με έναν καλό καφέ, εάν λατρεύεις τις γεύσεις εκείνες που σε κάνουν να συχνάζεις στο αγαπημένο σου Brunch Spot καθημερινά, τότε η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δικό σου παράδεισο. Η λατρεμένη μας απόλαυση έχει τα δικά της σημεία στην πόλη και αυτά την εκπροσωπούν. Επιχειρήσεις που μας σερβίρουν λιχουδιές και κάνουν τη συνήθεια που μας παρασέρνει, τον προσωπικό μας γευστικό πειρασμό. Όπου και να ψάξεις η Θεσσαλονίκη και το Brunch είναι πια ταυτισμένα. Και εδώ οι εκπρόσωποί του έχουν την τιμητική τους.

Τα δοκιμάσατε; Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας BRUNCH ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019!

Μετά τον πρώτο διαγωνισμό του Best Pasta & Pizza συνεχίζουμε με τον δεύτερο που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Brunch της Θεσσαλονίκης για το 2019.

Εμείς προτείνουμε, εσείς ψηφίζετε και αντιπροτείνετε το αγαπημένο σας Brunch στην πόλη.


ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!  


ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤOΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ:


● 1 ΤΥΧΕΡΟΣ/Η
Θα κερδίσει δωρεάν το BRUNCH της επιλογής του με την παρέα του.


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ
Θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισµένοι 1 ολόκληρο χρόνο.


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ επίσης θα συµµετάσχουν µε προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για καφέ, ποτό και φαγητό το 2019, που θα αναδείξει μέσα από μία σειρά digital ψηφοφοριών το ίδιο το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Διάρκεια διαγωνισμού

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαρκεί από 01/10/2019 μέχρι και 13/10/2019 και ώρα 23:59. Μπορείτε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το αγαπημένο σας Brunch της Θεσσαλονίκης για το 2019 και να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.