Εναλλακτική, δροσερή και απόλυτα υγιεινή! Το χρώμα της ροζέ και η υφή της βελούδινη. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και καλή διάθεση. Έχουμε;

Υλικά:
2 βολβούς παντζαριού καλά βρασμένους
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
ελαιόλαδο
έλαια σκόρδου
αλάτι
φυστίκι Αιγίνης ανάλατο

Εκτέλεση:
Περνάμε από τον τρίφτη τους βολβούς παντζαριού και έπειτα, το ενώνουμε με το γιαούρτι. Προσθέτουμε αλάτι, έλαια σκόρδου και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το φυστίκι.

Σερβίρετε την σαλάτα ως γαρνιτούρα για ψητό κόκκινο κρέας ή για ψάρι.
Η σαλάτα αυτή, μπορεί να αποτελέσει και ένα μέρος του ουζομεζέ σας.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 2,00 ευρώ