Αρχική City Report Επικαιρότητα Detrop Boutique & Artozyma: Ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός ξεκινά

Detrop Boutique & Artozyma: Ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός ξεκινά

176

Η 27η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών DETROP, με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 25 και πλέον ετών, επεκτείνεται με τη διοργάνωση μιας εξειδικευμένης έκθεσης της “Detrop Boutique”.

Με έμφαση στα Πιστοποιημένα Ελληνικά Προϊόντα

Η Detrop Boutique στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι Εκδηλώσεις

Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, δείχνουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνών προδιαγραφών.

 

Θα γνωρίσουμε τα εκλεκτότερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα

Η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στnν Ελλάδα, τόσο από άποψn ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτn τnν «deli» έκθεσn, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαρα­γωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σnμεία τnς χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλnνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονομικό μεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτημα ενός περιορισμένου κοινού αλλά διευρύνεται.

Πληροφορίες

Η Detrop Boutique διοργανώνεται από τn ΔΕθ ΗELEXPO στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο θεσσαλονίκnς και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικnς και χονδρικnς, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστnματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ

Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής με επαγγελματικό ΑΦΜ, διαφορετικά το εισιτήριο κοστίζει 15€.

Η κάρτα εισόδου της DETROP BOUTIQUE ισχύει και για την παράλληλη έκθεση ARTOZYMA

Ομαδικές επισκέψεις από επαγγελματικές σχολές επιτρέπονται μόνο τη Δευτέρα, 26/2 κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ: 2310291264.


Artozyma 2018

Τις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου έρχεται να αναδείξει η 8η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.

Η αναβίωση της ARTOZYMA μετά από εξαετή διακοπή της λειτουργίας της, το 2016 επανέφερε και ενδυνάμωσε την εμπορική πλατφόρμα του κλάδου που απουσίαζε από τη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική και για την γειτονική περιοχή των Βαλκανίων, από την οποία προήλθε το 35% των ξένων εμπορικών επισκεπτών.

Πάνω από 31.000 επαγγελματίες του κλάδου αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και τροφίμων – ποτών έδωσαν το παρόν στην προηγούμενη διοργάνωση, κορυφώνοντας το επίπεδο των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης.

Η 8η ARTOZYMA θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πρόγραμμα πρόσκλησης και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών από τις χώρες που αποτελούν αγορές – στόχους ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας μέσω των προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων B2B.

3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού

Στο πλαίσιο της 8ης Artozyma, έχει προγραμματιστεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού. H εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 στη Θεσσαλονίκη ενώ η ιδέα βασίζεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις του εξωτερικού κατά τις οποίες αρτοποιοί συνεργάζονται με μεράκι, δημιουργούν, παρουσιάζουν τις ιδέες τους και τις μοιράζονται με το κοινό.

Η προηγούμενη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση έχοντας ως στόχο να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα ένα γεγονός που να συγκεντρώνει όλη αυτή τη συλλογική δημιουργικότητα, αποτέλεσε εφαλτήριο έμπνευσης και διδακτικό εργαστήρι αναδεικνύοντας την πρώτη Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, ως μια από τις κορυφαίες παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης.

από έως
Επικαιρότητα Αφιερώματα - Θέματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ