Σύγχρονο Εργαστήρι Βιωματικής Εκμάθησης και Εξάσκησης Αγγλικής γλώσσας, σε αυτοτελείς θεματικές ενότητες για παιδιά.

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά σας μια ξένη γλώσσα και να την κατακτήσουν μέσα από τη δημιουργική μάθηση; Θέλετε να εξοικειωθούν με τα αγγλικά μέσα από βιωματικά παιχνίδια και εργαστήρια τέχνης;

Μέσα από κάθε θεματική αυτοτελή συνάντηση, όπου κυρίαρχα είναι το παιχνίδι, οι τέχνες και η διάδραση, τα παιδιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου σχηματίζουν ομάδες, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσονται συναισθηματικά και, τέλος, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα μέσα σε πραγματικές συνθήκες και όχι με τη χρήση και απομνημόνευση αποσπασματικών λέξεων και γραμματικών κανόνων.

Στο Εργαστήριο Detective Academy, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 10:00, τα παιδιά θα εξιχνιάσουν πολύπλοκες ιστορίες μυστηρίου συλλέγοντας στοιχεία, θα εξασκηθούν στην επίλυση προβλημάτων μέσω γρίφων, σταυρολέξων και κωδικών που πρέπει να «σπάσουν» και θα συμμετάσχουν σε κύκλους ανακρίσεων για να συμπληρώσουν όλα τα κενά της ιστορίας. Ποια ομάδα θα φτάσει πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου και την αλήθεια; Το εργαστήριο επίσης περιλαμβάνει δημιουργική γραφή και θέατρο. Και όλα αυτά μέσα από την αγγλική γλώσσα!

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν είναι απαραίτητη η φοίτηση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου, καθώς οι πόρτες του ανοίγουν για να υποδεχτούν όλα τα παιδιά της πόλης, ανάλογα με το γλωσσικό υπόβαθρο του καθενός.

Το πρόγραμμα Edutainment ξεχώρισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards» και βραβεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018 ως ‘Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία’.

 

Χρήσιμες πληροφορίες
Ημερομηνία: Κυριακή 14 Απριλίου 2019
Ώρα: 10:00 – 13:00
Ηλικίες: Για παιδιά επιπέδου Β1-Β1+ (5η και 6η χρονιά Αγγλικών)
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
Το Detective Academy θα πραγματοποιηθεί στο  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου στην Άνω Τούμπα στην οδό Πανταζίδου 38.

Για να κρατήσετε τη θέση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 949660 ή να στείλετε email στο [email protected], αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το τμήμα στο οποίο φοιτεί στα αγγλικά, την ηλικία του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η εγγραφή σας είναι απαραίτητη.

 

Εκπαίδευση