Τα καθημερινά τζιν ρούχα δεν ήταν ποτέ τόσο κομψά, βολικά και ευκολοφόρετα. Στα καταστήματα Marks & Spencer μπορείτε να βρείτε τώρα τη νέα denim jeans σειρά, με μοναδικά κομμάτια για όλη την οικογένεια.

Τόσο στη γυναικεία, όσο και στην ανδρική και την παιδική συλλογή, τα νέα must-have τζιν προσφέρουν κλασσικό, αλλά και ξεχωριστό στυλ, άνεση και ποιότητα, με ανανεωμένη γραμμή, που υπόσχεται να προσφέρει την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σώμα. Φυσικά όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα με υπεύθυνες πρακτικές.

Ο συνδυασμός άνεσης και στυλ χαρακτηρίζει τα τζιν παντελόνια της γυναικείας συλλογής, ενώ τα Midaxi φορέματα και τα πουκάμισα με περίτεχνα κεντήματα αποτελούν τις πιο πρακτικές επιλογές που ολοκληρώνουν το καθημερινό ντύσιμο.

Η ανδρική denim συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από στυλάτα και κολακευτικά τζιν παντελόνια. Εκτός από καθιερωμένες επιλογές, όπως το Stormwear™ και το 360 Flex, μπορείτε να βρείτε και νέες προσθήκες, όπως τα τζιν από 100% Ανακυκλωμένο Βαμβάκι.

Οι μικροί μας φίλοι θα αγαπήσουν τη παιδική denim συλλογή που προσφέρει ευκινησία και άνεση, με χαρακτηριστικά όπως τις εύκολα ρυθμιζόμενες ζώνες που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Χαρούμενα σχέδια και floral κεντήματα είναι λεπτομέρειες που προσφέρουν στυλ και χαρά σε όλα τα παιδιά. Οι σαλοπέτες αποτελούν ιδανική επιλογή για layering και συνδυάζονται τέλεια με τις υπέροχες bomber ζακέτες.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας denim κομμάτια στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

 

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: @marksandspencergreece