Ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο με Δέκα Τραπέζια, σερβίρει καθημερινά μικρά ευφάνταστα πιάτα με την υπογραφή του σεφ και συνιδιοκτήτη Μανώλη Παπουτσάκη.

Τα τραπέζια αποτελούν τον ανοικτό χώρο πάνω στον οποίο ξεδιπλώνεται η μαγειρική του φιλοσοφία με την προσδοκία και την υπόσχεση να αποτελέσουν μια νέα γαστρονομική πρόταση για τη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπά τους καλούς μεζέδες, τα αποστάγματα και το κρασί.

Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:30 ως τη 00:00.

Delivery & Take Away από τα Δέκα τραπέζια

Απολαύστε sea hand food, δηλαδή ξεχωριστούς θαλασσινούς μεζέδες που δημιούργησε ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μέσα σε υπέροχα ψωμάκια από το Blé και όχι μόνο! Φρέσκα θαλασσινά, ευφάνταστες σαλάτες, ανατολίτικη ψαρόσουπα, πιάτα surf & turf, αλλά και τσίπουρα και κρασιά από όλη τη χώρα! Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται από το εστιατόριο έχουν έκπτωση 25%
Τakeaway: 2310251010 (έκπτωση 25%)
Delivery: Wolt & e-food

Σημαντική διάκριση στα  Restaurant 100 Greece 2020

Τα Δέκα τραπέζια αναγνωρίστηκαν με βραβείο στα Restaurant 100 Greece 2020 καθώς πήραν την 3η θέση ανάμεσα στα καλύτερα νεοεισερχόμενα εστιατόρια όλης της χώρας – το μοναδικό από Θεσσαλονίκη – και no. 44 ανάμεσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

Τα Δέκα τραπέζια είναι στολισμένα σήμερα με τα βραβεία τους! Νούμερο 3 ανάμεσα στα καλύτερα νεοεισερχόμενα εστιατόρια…

Posted by Δέκα τραπέζια on Thursday, 3 December 2020

 

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Στρατηγού Καλλάρη 4

Τakeaway & Drive Thru: 2310251010 (έκπτωση 25%)
Delivery: Wolt & e-food

Facebook | Instagram