Ο Σταύρος Ουζερί – Ταβέρνα που δίνει ζωή με την παρουσία του στο Καραμπουρνάκι από το 1990, ξεκινάει μια σειρά μουσικών Σαββάτων που υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν.

Με κοινό παρονομαστή τα αγαπημένα μας λαϊκά τραγούδια, το πεντανόστιμο παραδοσιακό φαγητό και το καλό ποτό, κάθε Σάββατο ξεκινώντας από τις 25/01 περνάμε τα βράδια μας με τον πιο όμορφο τρόπο, παρέα με τον Κωνσταντίνο Παπαγγέλου και τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και τους ήχους του μπουζουκιού και της κιθάρας.

Και αν είστε λάτρεις τις θαλασσινής κουζίνας, να είστε βέβαιοι ότι οι γεύσεις των φρέσκων ψαριών που φτάνουν καθημερινά από την Χαλκιδική θα σας καταπλήξουν. Και αν πάλι οχι, μην αγχώνεστε! Τα καλοψημενα κρέατα μαζί με τις φρεσκοκομμένες πατάτες και τα λαχταριστά ορεκτικά δεν θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο.

Τι καλύτερο από όταν το ρολόι να δείχνει 00:01 Κυριακής, να είστε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπό τους ήχους όλων εκείνων των τραγουδιών που δεν μπορούμε παρά να σιγοτραγουδάμε μαζί τους. Αυτά τα σαββατόβραδα θέλουμε!

Ημερομηνία: Κάθε Σάββατο, 21:00 – 01:00

Διεύθυνση: Αργοναυτών 19, Καλαμαριά (Περιοχή Καραμπουρνάκι)

Κρατήσεις: 2310 410190

Δείτε την παρουσίαση του χώρου:

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι