Θα το ξεχωρίσεις αμέσως από τη διακόσμηση και το πόσο τακτοποιημένος είναι ο χώρος. Στο De-Tox οι λεπτομέρειες έχουν σημασία και είναι αυτές που κάνουν και τη διαφορά. Ένα σύγχρονο all day cafe, όπου θα «κολλήσεις» με τον καφέ του, όπως λένε με βεβαιότητα οι ίδιοι οι άνθρωποι που φροντίζουν να τον ετοιμάσουν. Ο υπόλοιπος κατάλογος των ροφημάτων είναι επίσης πλούσιος τόσο στη σοκολάτα όσο και στο τσάι. Συνεπώς είτε στο ξεκίνημα της ημέρας είτε όποτε έχετε ανάγκη για ένα διάλειμμα και τόνωση, το De-tox είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Βεβαίως, τα ροφήματα έχουν και έναν επίσης πλούσιο κατάλογο για να τα συνοδεύσετε γευστικά με πολλές προτάσεις με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σε υλικά, θρεπτικά συστατικά και γεύσεις.

Ένας φυσικός χυμός ή ένα smoothie πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά είναι σίγουρα αναζωογονητική ιδέα, ειδικά το πρωί και μπορεί να συμπληρωθεί με μία μπάρα δημητριακών και βρώμης ή με cookies. Τα γλυκίσματα και τα μίνι γλυκίσματα έχουν επίσης διάφορες γεύσεις. Donuts, κρουασάν, παγωτό, muffins, cakes, κριτσινοκούλουρα με σοκολάτα ή σπόρους.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα διάφορα αλμυρά snacks. Από το απλό κουλούρι και το τοστάκι έως μπαγκέτες, croissant, ψωμί ενεργού άνθρακα, ψωμί με παντζάρι και αφράτο πρέτζελ όλα με πλούσιες γεμίσεις λαχανικών, τυριού, αλλαντικών.

Όπως είπαμε κοινός παρανομαστής στο De-tox Café είναι οι λεπτομέρειες σε ό,τι σερβίρει αλλά και στο πως σας υποδέχεται και σας εξυπηρετεί. Μία βόλτα από τον αριθμό 30 της Βασ. Όλγας και θα το διαπιστώσετε.

De-Tox Café

Ωράριο
Καθημερινά 06:00 – 23:00
Delivery: 08:00 – 14:00

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Βασ. Όλγας

Τηλέφωνο
2310824500

Facebook: De-Tox Vasilissis Olgas 30

Instagram: detox.vasilissisolgas30