Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εκλέρ; Για κάποιον που αναζητά μια γλυκιά απόλαυση, είναι η τέλεια πρόταση. Τα έχει όλα! Είναι όσο πρέπει αφράτο, εκρηκτικά γεμισμένο και λιγωτικά γλασαρισμένο. Επίσης, αποτελεί μια ιδανική βάση για να δημιουργήσεις αμέτρητες παραλλαγές ανάλογα με τις γεύσεις που προτιμάς: Με σοκολάτα, με κρέμα, με φρούτα, με καραμέλα, ακόμη και αλμυρά!

To «Γλυκό Αλμυρό» δοκιμάζει και βαθμολογεί

Ως γνωστό, η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα εξαιρετικά της ζαχαροπλαστεία και την μακρά παράδοσή της στο γλυκό, καθώς στο πέρασμα των χρόνων έγινε σημείο συνάντησης πολλών παραδόσεων από ανατολή και δύση, αλλά και μητέρα πολλών καινοτόμων τάσεων. Το Γλυκό Αλμυρό και ο δημιουργός του, νεαρός ζαχαροπλάστης και vlogger Θέμης Οικονομίδης, μπήκε σε τρία από τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης, δοκίμασε και βαθμολόγησε τα καλύτερα εκλέρ της πόλης.

Συμφωνείτε;

Στη φωτογραφία τα καλοκαιρινά εκλέρ του Choureal που συμμετείχε στο crash test