Ένας από τους πιο φιλόξενους χώρους του κέντρου για να πιείτε το ποτό ή το κρασί σας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη μουσική, ενώ δε λείπουν και οι θεματικές βραδιές. Ιδανικό τόσο για να συναντήσετε φίλους μετά τη δουλειά τις καθημερινές, όσο και για την έξοδό σας το Σαββατοκύριακο.
Εδώ μας περιμένει ένας υπέροχος κατάλογος με κρασί και cocktails. Μετά από μήνες αναζήτησης και δοκιμών, μέσα από ταξίδια οινογνωσίες, μας προτείνει 45 ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα, τη Γαλλία, το Νέο Κόσμο (από 14€ η φιάλη), αλλά και cocktails με φρέσκα φρούτα και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Κάθε βράδυ και ένας άλλος dj μας ταξιδεύει με νότες από τη Γαλλική και τη Διεθνή σκηνή.

Νέες χειροποίητες γεύσεις και πρωινό στο Coq Au Zen

H Ειρήνη κι ο Αλέξανδρος σας υποδέχονται για καφέ από ποικιλίες της Ινδίας και της Γουατεμάλας, για αλμυρές κις λορέν και γλυκές τάρτες Βουργουνδίας, γαλλικές κρεμμυδόσουπες και vegan λιγκουίνι με πέστο λεμονιού, vegetarian τάρτες με αγκινάρες και σέσκουλα, κι ένα κυρίως πιάτο καθημερινά από παραδοσιακή κουζίνα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή από τη διεθνή κουζίνα. Στην πιο όμορφη στοά της πόλης. Όλα αυτά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Φωτογραφία: Πάρης Παρίσης

 

 

Περιοχή
κέντρο

Διεύθυνση
Βαλαωρίτου 37

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία μόνο για φιάλη (κρασί). Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%