Το Cocuzel άνοιξε τις πόρτες του στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και αποτελείται από μια ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σε κάθε σας επίσκεψη θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και φιλική διάθεση και θα φροντίσουν να ικανοποιήσουν μέχρι και την πιο απαιτητική επιθυμία.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Μέσα από τη γνώση και την πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, το προσωπικό του Cocuzel σάς προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, τη δυνατότητα να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας, να διατηρήσετε ή να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που απολαμβάνει:

 • Μανικιούρ
 • Πεντικιούρ
 • Τεχνητά νύχια
 • Nail art
 • Extension βλεφαρίδες one by one, light volume 2D, volume 3D, glam volume 5D, mega volume
 • Lash lift
 • Υπηρεσίες προσώπου
 • Brow Lamination
 • BB glow (καινοτόμα θεραπεία δέρματος)
 • Aποτριχώσεις

Και για να πετυχαίνουμε το τέλειο αποτέλεσμα και στο σπίτι, το Cocuzel διαθέτει προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και σώματος. Μάλιστα, είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι επαγγελματικών προϊόντων για βλεφαρίδες από την εταιρεία Lashbox LAΣτην LashBox LA εστιάζουν στη δημιουργία προϊόντων τα οποία είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια. Η ομάδα της LBLA αναπτύσσει και ελέγχει τα προϊόντα της, ώστε να εξασφαλίσει την εύκολη χρήση και παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην Lash Artist.

Η ομάδα των εκπαιδευτών τους αφιερώνουν εκατοντάδες ώρες ελέγχοντας, τροποποιώντας και βελτιώνοντας κάθε προϊόν που παρέχει η LashBox LA. Κάθε ένα από τα προϊόντα τους δημιουργήθηκε με σκοπό τη βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αποδοτικότητας για όλες τις Lash Artists.

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πάντοτε υπάρχουν στη διάθεσή σας προσφορές και πακέτα προσφοράς, όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα του Cocuzel

Περιποίηση με ασφάλεια

Το Cocuzel προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, απολυμαίνουν τον χώρο και τα εργαλεία μετά από κάθε πελάτη, έχουν τοποθετήσει αντισηπτικά παντού, εισέρχεστε στον χώρο μόνο με ραντεβού και χωρίς την παρουσία συνοδού, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, στον χώρο εισέρχεται ο πελάτης που θα δώσουν άδεια να μπει, επιτρέπεται μια πελάτισσα στο πεντικιούρ, απαγορεύονται τα τρόφιμα και τα ροφήματα, επιτρέπεται μόνο η προσωπική τσάντα του κάθε πελάτη, σύσταση για μη χρήση του κινητού τηλεφώνου, σύσταση για χρήση μάσκας από τους πελάτες, το προσωπικό φοράει γάντια και μάσκα.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Βοσπόρου 18, Τούμπα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-18:00
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-17:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • Έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες της επιχείρησης (όλες οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, θεραπείες προσώπου, αποτρίχωση και extension βλεφαρίδων)

  Ισχύει: Τρίτη και Τετάρτη.


  Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

  *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2311261283
10%