Το Cinobo είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Μία πλατφόρμα που φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά. Δημιουργήθηκε με στόχο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στον χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου.

Tι προσφέρει

Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε HD περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους, χωρίς διαφημίσεις, είναι προσβάσιμο στην Ελλάδα και την Κύπρο και παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης. Με μια μηνιαία συνδρομή μπορείς να ανακαλύψεις και να απολαύσεις βραβευμένες, αγαπημένες, κλασικές και δυσεύρετες ταινίες και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Το Cinobo είναι μια ψηφιακή ταινιοθήκη φτιαγμένη για λάτρεις του σινεμά, η οποία κάθε εβδομάδα εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο, θεματικές συλλογές και πρεμιέρες πρώτης ελληνικής προβολής, τις οποίες βρίσκεις μόνο στο Cinobo.

Πόσο κοστίζει

Το Cinobo προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες HD ταινίες, με τη δυνατότητα προβολής σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, ακόμα και εκτός σύνδεσης με 7.99 ευρώ το μήνα. Δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις ή δεσμεύσεις. Πληρωμές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες VISA και Master Card. Διατίθεται και δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών χωρίς καμία δέσμευση και μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή χωρίς χρέωση εάν ακυρώσεις τη συνδρομή σου 2 ημέρες πριν τη λήξη της δωρεάν δοκιμής. cinobo.com

Η ομάδα

Πίσω από το Cinobo βρίσκεται μια ομάδα επαγγελματιών ποικίλων ειδικοτήτων με διάφορα ενδιαφέροντα και εμπειρίες, που ένωσαν τις δυνάμεις και το κέφι τους κάτω από έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη τους για το σινεμά. Εκτός από την ομάδα-πυρήνα του Cinobo, αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και οι εξωτερικές συνεργασίες. Από την αρχή της λειτουργίας τους συνεργάζονται και επιδιώκουν διαρκώς νέες συνέργειες με φορείς και προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται τόσο στον κινηματογραφικό χώρο, όσο και ευρύτερα στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Στόχος

Η φιλοδοξία του είναι να λειτουργήσει ως πυλώνας υποστήριξης και διάδοσης του ανεξάρτητου κινηματογράφου στην Ελλάδα. Με προβολές, εκδηλώσεις και συνέργειες με φορείς που δραστηριοποιούνται στον κινηματογραφικό χώρο Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και μέσω της διανομής επιλεγμένων τίτλων, επιδιώκει να προσφέρει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία στους συνδρομητές του.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή του Cinobo για iOS (App Store) και Android (Google Play).

Πηγή: techblog.gr