Στη λίστα με τα υποψήφια καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας μπήκε και ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το Ciel Bar Restaurant του Ομίλου Christofer. Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στη Νέα Παραλία της πόλης, μπροστά στη θάλασσα και με υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Το εστιατόριο έχει τη ξεχωριστή υπογραφή του Ettore Botrini και την επιμέλεια του chef de cuisine, Δημήτρη Κοτσιβό.

Όπως ανακοινώθηκε, το Ciel Bar Restaurant του Ομίλου Christofer συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας, στον θεσμό των Χρυσών Σκούφων από το Αθηνόραμα.

Όπως αναφέρουν οι Χρυσοί Σκούφοι «το Ciel Bar Restaurant είναι ένα πολυεπίπεδο γευστικά εστιατόριο στη Νέα Παραλία, το οποίο λειτουργεί από το πρωί με brunch και συνεχίζει όλη την ημέρα με προτάσεις bar food. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσεγμένη fine dining κάρτα που έχει επιμεληθεί ο Ettore Botrini και παρουσιάζει ο chef de cuisine Δημήτρης Κοτσιβός».