Γλυκόπικρο και αξιαγάπητο, ένα φιλμ για μια αργοπορημένη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και τη λυτρωτική δύναμη του σινεμά, ένα ταξίδι από τις μεταγλωττίσεις ταινιών στην πρώην ΕΣΣΔ ως το άγνωστο, που φέρνει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μπροστά σε απροσδόκητες εκπλήξεις.

Σύνοψη

Ο Βίκτωρ και η Ράγια Φρένκελ ήταν για δεκαετίες οι Χρυσές Φωνές στον κινηματογραφικό μεταγλωττισμό της Σοβιετικής Ένωσης. Όλες οι δυτικές ταινίες που έφταναν τις Σοβιετικές οθόνες, είχαν τις φωνές τους. Το 1990, με την πτώση της ΕΣΣΔ, οι Φρένκελ αποφασίζουν να στραφούν στην Αλιγιά – να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ, όπως χιλιάδες Σοβιετικοί Εβραίοι. Όμως στο Ισραήλ δεν υπάρχει ζήτηση για Ρώσους μεταγλωττιστές, και οι προσπάθειές τους να εκμεταλλευτούν το ταλέντο τους θα φέρουν παράξενα και απρόσμενα αποτελέσματα, μετατρέποντας το ξεκίνημα αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής τους σε διασκεδαστική, οδυνηρή και παράλογη εμπειρία.

Πνευματώδες, αστείο, τρομερά γοητευτικό και βαθιά συγκινητικό.
Filmink

Μια ταινία για νέα ξεκινήματα, που σου ζεσταίνει την καρδιά.
Tablet

Trailer

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Εβγκένι Ρούμαν
Σενάριο: Εβγκένι Ρούμαν, Ζιβ Μπέρκοβιτς
Φωτογραφία: Ζιβ Μπέρκοβιτς
Μοντάζ: Εβγκένι Ρούμαν
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σάντρα Γκάτμαν
Κοστούμια: Ρόνα Ντόρον
Μακιγιάζ: Κάρμιτ Μπουζάγκλο
Οπτικά Εφέ: Ντάνι Κόεν
Ήχος: Μάικλ Γκούρεβιτς
Μουσική: Άσερ Γκόλντσμιντ
Παραγωγοί: Αβραάμ Πίρτσι, Τσίλικ Μικαέλι, Τάμι Λεόν, Εϊτάν Έβαν, Μος Έντερι, Λέον Έντερι
Παραγωγή: United Channels Movies, Evanstone Films
Πρωταγωνιστούν: Βλάντιμιρ Φρίντμαν, Μαρία Μπέλκιν, Έβελιν Χαγκόελ, Ούρι Κλάουζνερ, Αλεξάντερ Σεντέροβιτς
Διάρκεια: 88’
Χώρα, Έτος Παραγωγής: Ισραήλ, 2019

Από 26 Ιουλίου σε Α’ προβολή στο cinobo.com

 

Σχετικά με το Cinobo
Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 7.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης.

 

Επισκεφτείτε το Cinobo στα:
www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok