Ο πιο γλυκός πειρασμός του κέντρου, το βραβευμένο με Stelios Award Choureal, αναβαθμίζει τις καλοκαιρινές μας βόλτες στην πόλη με τα λαχταριστά παγωτά του. Είναι αλήθεια. Το μαγαζί που γονάτισε τις αισθήσεις μας με το φρέσκο γαλλικό προφιτερόλ με τα τραγανά choux που ξεφουρνίζονται κάθε ώρα, βάζει ένα twist δροσιάς με χειροποίητο παγωτό από φρέσκο γάλα, φρούτα και όχι μόνο. Από γεύσεις έχουμε ήδη αγαπήσει τη σοκολάτα valrhona, τη φυσική βανιλια Μαδαγασκάρης, τη φρέσκια φράουλα, το φυστίκι αιγίνης, την gianduja και το γιαούρτι με φρούτα του δάσους.

Νέες απρόσμενες γεύσεις

Στις νέες προσθήκες, το Choureal έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά απροσδόκητα υλικά, με εκρηκτικό για τον ουρανίσκο αποτέλεσμα. Προτείνουμε να δοκιμάσετε την καραμέλα με αλάτι Μεσολογγίου, το cheesecake, το lemonpie, το παγωτό μύρτιλλο και, τέλος, το παγωτό τσάι με βότανα. Μάλιστα, οι δύο τελευταίες γεύσεις δεν περιέχουν γάλα αλλά παρασκευάζονται με βάση το ελαιόλαδο και μπορούν να καταναλωθούν ακόμα και από vegan.

Μια νέα ιδέα

Αν δε χορταίνετε το παγωτό του Choureal και θέλετε κι άλλο/κι άλλο ή θέλετε να κάνετε το δώρο που όλοι εύχονται να τους φέρουν σε κάποια επίσκεψη, υπάρχει μια νέα πρόταση. Πλέον το παγωτό του βγαίνει και στις νέες όμορφες μισόκιλες συσκευασίες οι οποίες γεμίζονται απευθείας στο εργαστήριο του Choureal.

Και παγωτό προφιτερόλ!

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Το παγωτό μπορεί να σερβιριστεί σε προφιτερόλ, γεμίζοντας τα αφράτα choux, σκέτο, με σως σοκολάτας ή σε χωνάκι. Φτιάχνεται όπως το θέλετε μπροστά στα μάτια σας τη στιγμή που το παραγγέλνετε. Όπως και να το συνδυάσετε, ένα είναι σίγουρο. Δεν μπορείς να του αντισταθείς, όπως συμβαίνει με όλους τους πειρασμούς.

Γνωρίστε το καλύτερα εδώ.