Χωρίς νερό για συνολικό διάστημα 6,5 ωρών θα μείνει σήμερα το βράδυ μεγάλη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που πρόκειται να γίνουν από την ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, η διακοπή αναμένεται να ξεκινήσει από τις 23:00 και να διαρκέσει μέχρι και τις 05:30 και θα επηρεάσει τις περιοχές Αγία Τριάδα, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης Μαρτίου, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρεται:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 μ.μ έως τις 5:30 π.μ 13 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής μειωτή πίεσης διατομής Φ500, στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας στη Κάτω Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης Μαρτίου, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Πηγή: typosthes.gr