Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτήν την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ.

Αναλυτικές πληροφορίες:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος επί της οδού Επισκόπου Κίτρους Νικολάου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος επί της οδού Κομνηνών 17, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη,  λόγω προβλήματος στην προέκταση της οδού Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη και την οδό Αναγεννήσεως, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος επί της οδού Χρ. Τσιγγιρίδου 29, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Σημειώνεται ότι διακοπή υπήρξε νωρίτερα και στην Άνω Πόλη, λόγω προβλήματος επί της οδού Επταπυργίου 48, το οποίο επηρέασε και όλους τους γύρω δρόμους. Αυτή την ώρα η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί.