Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη μέθοδο του «Ναυαγού». 

Το όνειρο της επιχειρηματικότητας ξεκινάει με ενθουσιασμό για πολλούς νέους ανθρώπους αλλά τις περισσότερες φορές ναυαγεί επειδή δεν έχουν έναν χάρτη να τους οδηγεί με ασφάλεια μέσα από τους υφάλους.
Η «Μέθοδος του Ναυαγού» χαρτογραφεί με απλό τρόπο τα χνάρια της απόδρασης προς την επιτυχία για την μικρή επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία. Πώς να χτίσεις το επιχειρηματικό σου ταξίδι με σταθερή πυξίδα και σίγουρα βήματα.
Ακόμα κι αν σαλπάρεις για πρώτη φορά.

Παρουσίαση: Άρης Ξυπολιτόπουλος- Business coach & εκπαιδευτής ενηλίκων,
Συγγραφέας του «Business basics-Η μέθοδος του Ναυαγού»

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 12 Ιουλίου
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Business basics: Χτίσε τον κόσμο που λαχτάρισες με τη μέθοδο του «Ναυαγού»: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.