Το Brunch Box στήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από τον Κυριάκο Τσόχα, μαζί με τη σύμπραξη των γονιών του, και με πρωταρχικό στόχο την πλήρη ικανοποίηση του κάθε επισκέπτη. Θα σου προσφέρουν μόνο αγνά προϊόντα από άριστα υλικά και αυτός είναι ο λόγος που οι γεύσεις τους είναι τόσο ντελικάτες.

Στο menu τους θα βρεις πεντανόστιμο all day brunch, ζουμερές σαλάτες και χειροποίητους γλυκούς πειρασμούς. Το brunch χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία θα καταφύγουν οι λάτρεις του αυγού, στην δεύτερη θα γευτείς υπέροχα pancakes, γλυκά και αλμυρά και στην τρίτη εντάσσονται οι μαμαδίστικες πίτες, γλυκές και αλμυρές, για εσένα που αναπολείς το οικογενειακό τραπέζι που μοσχομύριζε φαγητό μαμάς. Η κοτόπιτα θα σε ξετρελάνει!

Το Brunch Box, όπως πρόσφατα ανακολίνωσε, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μικρό αδερφάκι του, το γεμάτο γλυκά και νοστιμιές, το Sweetbox!

Δείτε την ανακοίνωση στη Facebook page του Brunch Box

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, αλλά με πολύ προσμονή, να υποδεχτούμε το μικρό αδερφάκι του Brunchbox, το γεμάτο γλυκά και νοστιμιές, Sweetbox!
Ένα από τα συστατικά που έχουν απομείνει, το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι οι άνθρωποι που θα του δώσουν ψυχή και ζωή!
Θα θέλαμε λοιπόν να σας πούμε πως θα χρειαστούμε άτομα με γνώσεις ζαχαροπλαστικής,όπως επίσης κι άτομα με εμπειρία στον καφέ και σέρβις για να δημιουργήσουμε την ομάδα μας!
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είτε μέσω messenger είτε στο 6983524424 και για βιογραφικά στο [email protected]