Πέμπτη βράδυ (12/01/2018) η εκπομπή «Ό,τι Thess» βγήκε βόλτα με τον Γιάννη Μπουτάρη στην περιοχή των Σφαγείων, ανάμεσα στους οίκους ανοχής της γειτονιάς. Είναι γνωστή η ανοιχτή στάση του Δημάρχου στην ερωτική πλευρά της πόλης, οπότε δεν ξαφνιαστήκαμε όταν τον είδαμε να παραχωρεί τη συνέντευξή του κάτω από το κόκκινο φως του οικου ανοχής ανάμεσα σε σεξουαλικά βοηθήματα.

Έδωσε απαντήσεις για πολλά θέματα. Για τη διάρκεια της θητείας του, για τις επιθέσεις που δέχεται και τον κτηγορούν ότι είναι ανθέλληνας, τούρκος, για την κριτική εναντίον του σχετικά με τα gay pride. Μίλησε για την πόλη και τους ανθρώπους της, για τα Σκόπια και πολλά άλλα.

Και μετά μπήκε στον οίκο ανοχής

Εκεί η κουβέντα πέρασε σε άλλο επίπεδο. Αφού περιηγήθηκε στα kinky δωμάτια, ξεκίνησε  την συζήτηση για τα δικαιώματα των εκδιδόμενων γυναικών και την κατάσταση των οίκων ανοχής στην πολη μας. Παραδέχτηκε ότι βολτάρει συχνά στην περιοχή για να διαπιστώσει ότι ότι όλα δουλεύουν σωστά και βάση των κανονισμών που έχουν συμφωνηθεί.

Η πρώτη του φορά

Στη συνέχεια αποκάλυψψε ότι σε έναν οίκο ανοχής είχε πάει κι ο ίδιος για πρώτη φορά με γυναίκα, μετά από παρότρυνση κάποιων ξεδέρφων του πιο προχωρημένων και μάλιστα, δεν έμεινε σε αυτήν την πρώτη φορά, αλλά υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις εκτόνωσης.

Ο Μπουτάρης οι γυναικες και τα σεξουαλικά σκευάσματα

Στο τελευταίο σκέλος της συνέντευξής του μίλησε για τη σεξουαλική του ζωή, παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση. Δήλωσε μάλιστα ότι είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα και δεν τον ελκύει συγκεκριμένος τύπος. «Η συντροφικότητα που έχει και σεξ είναι θείο δώρο», ανέφερε. Και επίσης παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει σκευάσματα βοηθητικά για διέγερση. «Η επιστήμη βοηθά πάρα πολλές φορές, να μην πω πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη τη συνέντευξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ