Πρώτη ημέρα της Botrini Week, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και φυσικά δε θα λείπαμε από το φιλόξενο εστιατόριο του Ciel Bar Restaurant προκειμένου να δοκιμάσουμε τα δύο Degustation Menu του Έκτορα Μποτρίνι και της ομάδας του, που μπορείτε να απολαύσετε μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου κάνοντας την κράτησή σας μέσα από την ειδική σελίδα του biscotto.gr.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, ένα δροσερό αεράκι ερχόταν από τη θάλασσα και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στη θέα του Θερμαϊκού και της Ν. Παραλίας. Ιδανικές συνθήκες για μια γαστρονομική εμπειρία. Η ομάδα του biscotto thessaloniki ήταν έτοιμη να μεταδώσει τις πρώτες γευστικές εντυπώσεις από τα δύο μενού αλλά και να τις αποτυπώσει φωτογραφικά και μέσω videos στη σελίδα του biscotto στο facebook και στο instagram.

Το σέρβις, άλλωστε, είναι υψηλού επιπέδου και αυτό διευκόλυνε τη διαδικασία της δοκιμής και των δύο μενού αλλά και της «αποστολής» να πιάσουμε τη στιγμή για όλους εσάς. Μια προσεκτικά μελετημένη διαδοχή πιάτων, με υλικά που συνυπήρχαν με διαφορετικές υφές και εναλλαγές αρωμάτων αναδείκνυαν τις δύο εκδοχές των άριστα διαρθωμένων μενού. Όποιο από τα δύο menu και αν επιλέξετε θα έχετε στο τέλος της αίσθηση μιας ολοκληρωμένης γευστικής εμπειρίας. Προσθέστε και την ανεπανάληπτη θέα που απολαμβάνουν οι θαμώνες του Ciel Bar Restaurant και την ηρεμία που σας παρέχει ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του εστιατορίου και έχετε την πλήρη αίσθηση όσων ζήσαμε και εμείς.

 

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και μην ξεχνάτε να κάνετε την κράτησή σας επιλέγοντας το menu που σας αρέσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες χρησιμοποιήστε το link που θα βρείτε εδώ.