Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη σωματική νοημοσύνη και το ρόλο της αυτοπεποίθησης στην εξωτερική μας εικόνα.

Σωματική νοημοσύνη: Η σημασία της αυτοεκτίμησης σε σχέση με την εικόνα του σώματός μας Τι σημαίνει η έννοια «σωματική νοημοσύνη»;
Ποια είναι η σχέση μας με το σώμα μας και με την εξωτερική μας εικόνα;
Ποιος είναι ο ρόλος της αυτοεκτίμησης σε σχέση με την εικόνα του σώματός μας στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας;
Πώς μπορούμε να χτίσουμε μια θετική σχέση με το σώμα μας και κατ’ επέκταση με τον εαυτό μας; Ποιος είναι ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις κοινωνικές πιέσεις για την απόκτηση ιδανικού βάρους και σώματος;
Πώς από τα αρνητικά συναισθήματα για το σώμα μας (body shaming) μπορούμε να φθάσουμε στη θετική εικόνα σώματος (body positivity).
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα επεξεργαστούμε βιωματικά στη συνάντησή μας με απώτερο σκοπό να ανακαλύψουμε όλοι μαζί στρατηγικές ώστε να οικοδομήσουμε υψηλή αυτοεκτίμηση σε σχέση με το σώμα μας και κατ’ επέκταση με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Εισηγήτρια: Γεωργία Κιζιρίδου- Εξελικτική – Σχολική Ψυχολόγος, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων – Συγγραφέας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 18 Ιουλίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Body IQ: Σωματική νοημοσύνη και ο ρόλος της αυτοπεποίθησης στην εξωτερική μας εικόνα: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.