Ένας φιλόξενος, ζεστός και όμορφος χώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που υπακούει στις αρχές της υγιεινής και είναι αφιερωμένος στην υγεία και την ομορφιά, προσφέρει καθημερινά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του σε άνδρες και γυναίκες που αγαπάνε να περιποιούνται τον εαυτό τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Blossom-Mani Pedi & More μέσα από τις γνώσεις του και με εργαλεία τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας και θα ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας, ακόμα και την πιο απαιτητική.

Οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες 

Η ομάδα του Blossom Mani-Pedi & More φροντίζει να πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης, ιδανικές ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το κέντρο αισθητικής τους σάς παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος, δουλεύοντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα μεγάλης διάρκειας. Προσεγγίζουν τον κάθε πελάτη τους ξεχωριστά και προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους με βάση την εκάστοτε ανάγκη.

Ειδικότερα, στον χώρο τους θα απολαύσετε υπηρεσίες περιποίησης άκρων, αποτρίχωσης, καθώς και θεραπείες προσώπου και σώματος.

Μη ξεχνάτε να τους ρωτάτε για τις προσφορές που βγάζουν συνεχώς και οι οποίες αφορούν όλες τους τις υπηρεσίες. Μπορείτε να τους ακολουθείτε και στα social media για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!

Γιορτάστε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας στον χώρο τους

Φανταστείτε ένα μέρος αποκλειστικά για εσάς και τις φίλες σας, στο οποίο θα απολαύσετε μία απίστευτη εμπειρία φροντίδας και διασκέδασης για όσες ώρες εσείς το επιλέξετε!

Στο Blossom Mani-Pedi & More σάς περιμένει μια νέα εμπειρία που αφορά το γυναικείο Bachelor. Συγκεκριμένα, σας δίνουν τη δυνατότητα να κλείσετε τον χώρο τους την ημέρα που επιθυμείτε, να επιλέξετε το πακέτο υπηρεσιών, καθώς και το μενού που θέλετε να απολαύσετε και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας τους, που υπόσχεται να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία Bachelorette. Ο χώρος διατίθεται για 3 έως 7 άτομα, τα οποία θα πρέπει να επιλέγουν το ίδιο πακέτο υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Επισκεφτείτε τους, αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού τους και εξασφαλίστε μοναδικές εμφανίσεις, χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού

Μπορεί οι ημέρες του εγκλεισμού να έφτασαν στο τέλος τους και να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα, ωστόσο είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να τηρούμε κάποια μέτρα ατομικής υγιεινής για να αποφύγουμε την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Blossom Mani-Pedi & More, ευθυγραμμιζόμενη με τα μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής για την επόμενη μέρα, ανοίγει τον χώρο της, με την προϋπόθεση η προσέλευσή σας να γίνεται μόνο με ραντεβού, να μην συνοδεύεστε από άτομο που δεν έχει κλείσει ραντεβού, να παραμένετε στον εξωτερικό χώρο μέχρι να σας εξυπηρετήσουν, καθώς και να φοράτε μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

Φυσικά και το ίδιο το προσωπικό θα σας υποδέχεται και θα σας εξυπηρετεί με γάντια μιας χρήσης και προστατευτική μάσκα, για να μην τεθεί κανένας σε κίνδυνο.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 29

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 09:00-17:00
Κυριακή Κλειστά

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • -1 Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί σε Full Πόδια & Full Μπικίνι & Full Χέρια: 15€ (αρχική τιμή: 25€).

  -1 Ολοκληρωμένο Μανικιούρ & Πεντικιούρ με απλή βαφή. Για Γαλλικό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€: 15€ (αρχική τιμή: 20€).
  Περιλαμβάνει ξηρό μανικιούρ και υγρό πεντικιούρ, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση – μασάζ χεριών και ποδιών, περιποίηση φτερνών και βάψιμο με απλή βαφή στο χρώμα της επιλογής σας.

  -1 Ολοκληρωμένο Μανικιούρ & Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη βαφή. Για Γαλλικό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€: 20€ (αρχική τιμή: 25€)
  Περιλαμβάνει ξηρό μανικιούρ και υγρό πεντικιούρ, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση – μασάζ χεριών και ποδιών, περιποίηση φτερνών και βάψιμο με ημιμόνιμη βαφή στο χρώμα της επιλογής σας.

  -Καθαρισμός Προσώπου με τη Χρήση Ατμού, Peeling, Μάσκα Ενυδάτωσης και Εφαρμογή Κρέμας ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας: 15€ (αρχική τιμή: 20€)

  Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

  *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 234343

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ