Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού που δραστηριοποιείται σε 49 χώρες στον κόσμο και διαθέτει περισσότερα από 2.500 καταστήματα τρέχει για πέμπτη χρονιά την καμπάνια BLACK FRIDAY πραγματοποιώντας κάθε χρόνο καινούργιο ρεκόρ πωλήσεων. Στην Ελλάδα η JYSK έτρεξε πρώτη φορά την ενέργεια BLACK FRIDAY το 2015, δύο μόλις μήνες μετά την είσοδό της στην Ελλάδα και την επανέλαβε με τεράστια επιτυχία πέρσι.

Πόσο θα διαρκέσει η BLACK FRIDAY στη JYSK φέτος;

Φέτος η BLACK FRIDAY στη JYSK θα διαρκέσει από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ενώ οι μεγάλες προσφορές θα είναι ενεργές και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Το e-shop JYSK.gr δίνει τη δυνατότητα και σε πελάτες της JYSK εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης Λάρισας, Πάτρας, Κομοτηνής, Αγρινίου και Λαμίας όπου η αλυσίδα έχει αυτή τη στιγμή καταστήματα να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές της JYSK σε έπιπλα, στρώματα και άλλα είδη ύπνου, λευκά είδη και είδη σπιτιού.

CYBER MONDAY στη JYSK

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η JYSK θα τρέξει και φέτος την CYBER MONDAY, όπου από τη Δευτέρα 27.11 έως και την Τετάρτη 29.11 θα υπάρχουν προσφορές σε περισσότερα από 450 προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δε διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει ήδη δύο καταστήματα JYSK. Το κατάστημα της JYSK στην Πυλαία άνοιξε τον Οκτώβριο του 2015 ενώ τον Μάιο του 2017 εγκαινιάστηκε το κατάστημα JYSK Αμπελοκήπων Μενεμένης. Το κατάστημα της Πυλαίας βρίσκεται στη Λ. Γεωργικής Σχολής, στο Εμπορικό Πάρκο Florida1, ενώ αυτό στους Αμπελόκηπους βρίσκεται στη Μοναστηρίου 230. Εκεί μπορεί κανείς να βρει όλα τα είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και την εγγύηση ποιότητας JYSK.

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Οι πελάτες της JYSK παγκοσμίως γνωρίζουν ήδη ότι η Δανέζικη εταιρεία φημίζεται για τις εξαιρετικές προσφορές της όλο το χρόνο. Δικαίως κάποιοι να αναρωτιούνται αν μπορούν να περιμένουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό στη διάρκεια της BLACK FRIDAY. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ καθώς η JYSK θέλει να κάνει ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων στην BLACK FRIDAY αυτής της χρονιάς.

Θέλετε να δείτε τι έχει ετοιμάσει η JYSK για τους Έλληνες πελάτες της;

Δείτε το φυλλάδιο με τις προσφορές JYSK BLACK FRIDAY εδώ!

BLACK FRIDAY προσφορές που ξεχωρίσαμε στην JYSK

Ας πάρουμε όμως μια γεύση από μερικές από τις προσφορές της JYSK, αποκλειστικά για τις ημέρες της καμπάνιας BLACK FRIDAY.

Πολυλειτουργική καρέκλα μασάζ HOVBORG

Πολυλειτουργική καρέκλα μασάζ HOVBORG από 269€ τώρα μόνο 125€, κέρδος 54%!
Και 20-54% σε όλες τις πολυθρόνες και τις ανακλινόμενες καρέκλες!

Γραφείο ABBETTVED ή ρυθμιζόμενη καρέκλα γραφείου ABILDHOLT

Γραφείο ABBETTVED ή ρυθμιζόμενη καρέκλα γραφείου ABILDHOLT από 99€ τώρα μόνο 49,50€, κέρδος 50%!
Και 20 – 50% σε όλα τα έπιπλα γραφείου!

Στρώμα ελατηρίων TED ADRY COOL

Πολυτελές στρώμα ελατηρίων TED ADRY COOL με 7 ζώνες άνεσης από 499€ τώρα μόνο 125€, κέρδος 75%!!
Και 20-75% σε όλα τα στρώματα ελατηρίων!

Πάπλωμα BRATTFJELL

Πάπλωμα 4 εποχών BRATTFJELL από ίνες, από 49,99€ τώρα μόνο 20€, κέρδος 60%!
Και 20-60% σε όλα τα παπλώματα και τα μαξιλάρια ύπνου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ