Το biscotto coffee+ ξεχωρίζει ως ένα από τα σημεία συνάντησης της Θεσσαλονίκης με τους πιο στιλάτους εξωτερικούς χώρους.

 

Ανανεωμένο και πιο φιλόξενο από ποτέ

Ένας σύγχρονος οικολογικός χαρακτήρας από τον οποίο δεν απουσιάζουν οι ανέσεις για τους θαμώνες χαρακτηρίζει τη ριζική ανανέωση του biscotto coffee+. Μεγάλες ξύλινες επιφάνειες εναλλάσσονται με ξύλινες «ροτόντες» και μινιμαλιστικά τραπεζάκια.

Μικρές και μεγάλες παρέες νιώθουν περισσότερο ευπρόσδεκτες από ποτέ καθώς υπάρχει ένα αγαπημένο σημείο για όλους. Τα χαρακτηριστικά ξύλινα «δέντρα» αλλά και τα χαρακτηριστικά «παρτέρια» γεμάτα με βότανα και μυρωδικά κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις.

Ανανεωμένος χώρος, ανανεωμένος κατάλογος

Μια όαση για τις πρωινές ώρες με καφέ ενώ το βράδυ οι μελετημένοι φωτισμοί είναι ιδανικοί για να απολαύσετε κρασί, cocktails και άλλες προτάσεις για ποτό. Άλλωστε η ανανέωση του χώρου συνοδεύεται και από ανανέωση σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου. Αυτή τη στιγμή ο νέος χειμερινός κατάλογος έχει νέες προτάσεις διατηρώντας και τις ήδη δημοφιλείς ενώ έχει εμπλουτιστεί και το παιδικό μενού.

Chicken Burger

Φυσικά, το πρόγραμμα των workshops, των θεματικών events, και των δράσεων συνεχίζεται αυξάνοντας διαρκώς τους φίλους του.

Εξερευνήστε το ανανεωμένο biscotto coffee+ γιατί όπως λέει και η ομάδα του: Από εδώ δε θα θέλεις να φύγεις.

 

Οι biscotto members έχουν το προνόμιο

Οι κάτοχοι της biscotto members card έχουν έκπτωση 20% στις τιμές του καταλόγου σε όλα τα προϊόντα (αναγράφεται δίπλα η ειδική τιμή με την έκπτωση), όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες.
Όσοι δεν έχετε αποκτήσει ακόμη τη biscotto members card να συμπληρώσετε την αίτησή σας στο χώρο του biscotto coffee+ ή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] εορτών αποτελούν μία από τις καλύτερες προτάσεις του biscotto coffee+ είτε για να συνοδεύσουν το ρόφημα της επιλογής σας […]

  2. […] Tο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos σας δίνει την ευκαιρία να διοργανώσετε την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για την εταιρία ή το σύλλογό σας, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον και με ατμόσφαιρα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. […]

  3. biscotto thessaloniki :Instagram: Τα 3 "C": Content, Context, Campaign( A’ και Β' Mέρος) | biscotto

    […] 15, 16 Μαΐου biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) Κρατήσεις: 2310253878 Έναρξη: 20:15 Είσοδος: 5€ […]

Comments are closed.