Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα επίκαιρο θέμα όπως αυτό των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Το σώμα και η ψυχή είναι ένα αδιαίρετο σύστημα που βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με το φυσικό και το κοινωνικό περιβάλλον.
Υπό αυτή την έννοια, οι ψυχοσωματικές ασθένειες δεν αποτελούν αποκομμένες οργανικές παθήσεις αλλά συνδέονται ταυτόχρονα με πολλαπλούς και διαφορετικούς παράγοντες, όπως το πλαίσιο της ζωής μας, τις σχέσεις μας, την εικόνα του εαυτού μας, τα συναισθήματα μας κ.α. Θα μπορούσαν, με άλλα λόγια, να ιδωθούν ως ένα σημάδι συναγερμού ότι υπάρχει μια «ανισορροπία» στην ολότητα του οργανισμού μας.

Στο workshop αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε του τρόπους με τους οποίους το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Αλλά και για την σημασία και το νόημα της ασθένειας για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, με βάση τα βιώματα και την ιστορία του καθώς και τις ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να προκληθούν στην σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Παρουσίαση: Φοίβη Χρίστου -Κλινική ψυχολόγος MSc-ψυχοθεραπευτρια/ καθηγήτρια στην σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean college

Θα  δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης από το Medeiterranenan College

 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community