Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Με αφορμή το βιβλίο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» σε δεκαέξι μαθήματα του Napoleon Hill θα πασουσιαστεί το τρίτο μάθημα σε μορφή workshop με τίτλο : Μια ερμηνεία της κλασικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς, με τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, μέσα από τα Δεκαέξι Μαθήματα του ΝΟΜΟΥ ΤΗς ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

  • Ποια κοινά στοιχεία έχουν τα δύο βιβλία;
  • Τι συμβολίζουν τα φαντάσματα που επισκέπτονται τον Ε.Σκρουτζ;
  • Τι είναι αυτό που μεταμορφώνει τον χαρακτήρα του;

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη γέννηση του Πρίγκιπα της Ειρήνης, ο οποίος περισσότερο από κάθε άλλον, εξήγησε γιατί είναι πιο ευλογημένο να δίνεις παρά να παίρνεις και γιατί η ευτυχία διαρκείας δεν γεννιέται από την κατοχή υλικού πλούτου, αλλά από την προσφορά υπηρεσιών στην ανθρωπότητα.

Καθώς αντικρίζω τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών και παρατηρώ τα βιαστικά πλήθη των καθυστερημένων χριστουγεννιάτικων αγοραστών, όλα ακτινοβόλα από την αίγλη του πνεύματος της προσφοράς, δεν μπορώ να μην ευχηθώ να μην ήταν κάθε μέρα παραμονή Χριστουγέννων, γιατί έτσι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, ο αγώνας της ζωής θα μειωνόταν στο ελάχιστο και το μίσος και οι προστριβές θα είχαν τεθεί εκτός νόμου.

Παρουσίαση: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Συντονιστής & Σύμβουλος Έκδοσης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εκδότης

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto coffee+