Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα το INTERNET & EMAIL MARKETING θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 29 Μαρτίουστο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Το Internetmarketing αποτελεί σήμερα ίσως το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κάνει  ένας  μικρομεσαίος επιχειρηματίας, καταστηματάρχης  ή ελεύθερος επαγγελματίας για να αποκτήσει με οικονομικό, πρακτικό αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο νέους πελάτες.

Το Email marketing είναι το αποδοτικότερο μέσον του Internet Marketing και ο καλύτερος τρόπος και στρατηγική για προσεγγίσετε νέους πελάτες, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην σελίδα σας και να επιτύχετε περισσότερες πωλήσεις αρκεί να ξέρετε τον τρόπο και να έχετε στη διάθεση σας τα απαραίτητα εργαλεία.

Μερικά από τα σημείο του σεμιναρίου

  • Ποιο είναι το μεγαλύτερο τραγικό λάθος που κάνουν συνήθως όσοι εχουν site ή ηλεκτρονικό κατάστημα στο internet.
  • Ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι του InternetMarketing που ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση.Πως να προωθήσετε προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Πως θα αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες για να προσελκύσετε και να αποκτήσετε νέους πελάτες.
  • Πώς να αποκτήσετε χιλιάδες διαφημιστές που θα διαφημίζουν δωρεάν την επιχείρηση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Γιατί το EmailMarketing αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πεδίο εφαρμογής του Internet Marketing.
  • Πώς να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε πρακτικά, χρήσιμα και πολύ δυναμικά εργαλεία για να εφαρμόσετε με αυτοματοποιημένο τρόπο το Email Marketing στη δική σας επιχείρηση.
  • Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα με νέους , υποψήφιους καταναλωτές που θα έχουν ζητήσει εκείνοι να ενημερώνονται για τα προϊόντα σας.

Απευθύνεται

Σε ελευθέρους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το Internet Marketing και την τεράστια δυναμική του Email Marketing για να προσελκύσουν νέους υποψηφιους πελάτες, να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και να αυξήσουν την πιστότητα των ήδη πελατών τους. Ακόμη σε δικτυωτές  για να αναπτύξουν τα δίκτυα τους με  νέους συνεργάτες αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣH: Νίκος Χουβαρδάς : Σύμβουλος  Internet marketing – πωλήσεων και ανάπτυξης επιχειρηματικότητας/ NlpBusiness&Lifecoaching

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 29 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

workshop biscotto community