Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα το BrandStorytelling θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Μια πρόσφατα ανερχόμενη διεθνή τάση στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, είναι η επιστροφή σε παραδοσιακά, αγνά προϊόντα και γεύσεις, όπου οι καταναλωτές στρέφονται σε προϊόντα ζητώντας αυθεντικότητα, νιώθοντας μια έντονη συναισθηματική ανάγκη για επιστροφή σε εκείνες τις μνήμες, τα αρώματα και τις γεύσεις, αποτινάζοντας από πάνω μας όλη εκείνη την «ψευδαίσθηση του δήθεν».

Πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι η λειτουργία του BrandStorytelling, που καλείται να «ντύσει» επικοινωνιακά τα προϊόντα, δημιουργώντας έναν συναρπαστικό Μύθο που περικλείει όλες εκείνες τις αξίες που κάνουν το προϊόν μοναδικό. Η αφήγηση παλιών τοπικών παραδοσιακών ιστοριών, διεγείρει τη φαντασία των καταναλωτών σε σχέση με την παράδοση και τα Ελληνικά ήθη και έθιμα.

Στην εκδήλωση  θα γευτούμε Σφακιανές πίτες, πίνοντας ρακές και θα ακούσουμε παραδοσιακές ιστορίες  για την ιδιοτυπία των υλικών ή του τρόπου παρασκευής τους – ιστορίες δεκαετιών που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.

 

Παρουσίαση: Μπάμπης Μιχαηλίδης, BrandStrategist, NewYorkCollege
Κωστής Καμπουράκης, Storyteller«ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.»

 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 17 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community