Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα Το Content  και το funnel Marketing θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Σε αυτό το workshop θα δούμε βήμα προς βήμα τις σημαντικότερες στρατηγικές όπως το realtime marketing, newsjacking, storytelling, copywriting, κλπ, για την διαδικτυακή  προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Θα μάθουμε πώς να δημιουργήσουμε και να προγραμματίσουμε  περιεχόμενα για την ιστοσελίδα σας, το blog και για τα Facebook ADS καθώς και τα βασικά για να κάνουμε μία διαφήμιση στο Facebook (τι πρέπει να προσέχουμε, ποια είναι τα εργαλεία που μας παρέχει το Facebook, κλπ).
Σε μια αγορά όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται συνεχώς, είναι ζωτικής σημασίας να βελτιώσουμε τις στρατηγικές και τις τεχνικές βελτιστοποίησης των διαφημιστικών επενδύσεων.

Τα funnel είναι για αυτό. Τα funnel είναι συστήματα που αποτελούνται από ένα σύνολο στοιχείων και αυτοματοποιημένες σειρές  που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους χρήστες, εκπαιδεύοντάς τους στην αξία του προϊόντος τους με ποιοτικό και δωρεάν περιεχόμενο με το σκοπό να κάνουν στο τέλος του funnel μία συγκεκριμένη δράση (για παράδειγμα, η αγορά του προϊόντος / υπηρεσίας).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε ελευθέρους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες που θέλουν να προσελκύσουν νέους υποψήφιους πελάτες, να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και να αυξήσουν την πιστότητα των ήδη πελατών τους.
Σε δικτυωτές για να αναπτύξουν τα δίκτυά τους με νέους συνεργάτες.
Σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
Σε κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα

Παρουσίαση: Amelia Cepollaro/ Manager Director Web Agency Albatros
Η Amelia Cepollaro είναι ιδρύτρια και manager director του Web Agency Albatros. Από το 2007 εργάζεται στον τομέα της Ψηφιακής Επικοινωνίας: είναι blogger, podcaster, networker για επιχειρήσεις.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community