Είναι η στιγμή που ψάχνεις μια στιγμή χαλάρωσης πριν αρχίσεις τη δουλειά, όταν κλείνεις τα μάτια για να απολαύσεις το διάλειμμα σου ή όταν βολτάρεις αναζητώντας τη γεύση ενός καφέ ή ενός γλυκού ροφήματος που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχουν στιγμές που επίκεντρο είναι ο εαυτός σου και το biscotto coffee+ δίνει την απόλαυση στα δικά σου χέρια εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία biscotto Self Service. 

Με τέτοιες τιμές, η κάθε σου γουλιά γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη

Από σήμερα μπορείς να μπεις στο biscotto coffee+ και στην αγαπημένη σου γωνιά, απολαμβάνοντας από τις 08:00 μέχρι τις 16:00 όλους τους καφέδες και τα ροφήματα μόνο με 2 ευρώ. Το καλύτερο; Φέρνοντας το δικό σου ποτήρι ή αγοράζοντας το reusable cup με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα μπορείς να έχεις ακόμη χαμηλότερες τιμές. Με μόλις 1,5 ευρώ στο σαλόνι και με 1 ευρώ take away η κάθε σου γουλιά γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη.

Εργάζεσαι στο Mediterranean Cosmos;

Τότε μπορείς να έχεις με 1,5 ευρώ όλους τους καφέδες. Ενώ μπορείς να τους απολαύσεις είτε στο σαλόνι, είτε take away με μόλις 1 ευρώ, φέρνοντας μαζί σου το eco friendly ποτήρι που θα σου δώσουμε εντελώς δωρεάν. Και η μέρα σου αρχίζει με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Εσύ με ποια λιχουδιά θα συνοδεύσεις τον καφέ σου;

Επειδή ο πρωινός καφές ή το ρόφημα του μεσημεριού δε μένει ποτέ ασυνόδευτο, δώσε γεύση στη μέρα σου με μια από τις λιχουδιές της Biscotti Tsoungari ή πάρε την ενέργεια που χρειάζεσαι για να τη συνεχίσεις, διαλέγοντας από τη λαχταριστή ποικιλία των κρύων σάντουιτς Panini. Ένας συνδυασμός που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Με τέτοιες γεύσεις, η επίσκεψη αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια.

Κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα

Από σήμερα η απόλαυση περνάει στα χέρια σου. Όπως και το περιβάλλον. Κρατώντας το μπλε ποτήρι από μπαμπού του biscotto coffee+, δίνεις το χρώμα που αρμόζει στην προσπάθεια για μείωση του οικολογικού αποτυπώματος. Η συνείδηση για το περιβάλλον κρύβεται μέσα στην κάθε μέρα. Στην κάθε σου κίνηση. Μπες στο biscotto coffee+, πλησίασε στη μπάρα και άπλωσε το χέρι για να πάρεις τον καφέ σου. Τώρα απολαμβάνεις κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα. 

Η συνήθεια που θα αγαπήσεις σε περιμένει στην πιο ξεχωριστή γωνιά.

Γιατί στο Self Service του biscotto coffee+ όλα ξεκινάνε από εσένα. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ