Η επόμενη μέρα έφτασε…το πάζλ της νέας μας καθημερινότητας ολοκληρώνεται…η πόλη μας σταδιακά ανακάμπτει…η αυλή του biscotto coffee+ άνοιξε!

Με ασφάλεια για όλους, η αυλή του biscotto coffee+ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εφαρμόζοντας αυστηρά, πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές. To προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας, οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια.

Το biscotto coffee+ ξεχωρίζει ως ένα από τα σημεία συνάντησης της Θεσσαλονίκης με τους πιο στιλάτους εξωτερικούς χώρους.

Ένας σύγχρονος οικολογικός χαρακτήρας από τον οποίο δεν απουσιάζουν οι ανέσεις για τους θαμώνες χαρακτηρίζει την αυλή του biscotto coffee+. Μεγάλες ξύλινες επιφάνειες εναλλάσσονται με ξύλινες «ροτόντες» και μινιμαλιστικά τραπεζάκια.

Μικρές και μεγάλες παρέες νιώθουν περισσότερο ευπρόσδεκτες από ποτέ, καθώς υπάρχει ένα αγαπημένο σημείο για όλους. Τα χαρακτηριστικά ξύλινα «δέντρα» αλλά και τα χαρακτηριστικά «παρτέρια» γεμάτα με βότανα και μυρωδικά κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις.

Μια όαση για τις πρωινές ώρες με καφέ ενώ το βράδυ οι μελετημένοι φωτισμοί είναι ιδανικοί για να απολαύσετε κρασί, cocktails και άλλες προτάσεις για ποτό. Άλλωστε η ανανέωση της αυλής  συνοδεύεται και από ανανέωση σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου.

Υπέροχα πρωινά, με μοναδικές προσφορές στο biscotto coffee+
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00

Υπέροχα πρωινά με μοναδικές προσφορές από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα ξεκινούν το 2020 τις καθημερινές στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο του biscotto thessaloniki στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos. Μαζί, απολαμβάνουμε τον καφέ μας ΜΟΝΟ με 2€, παίρνουμε το πρωινό μας ΜΟΝΟ με 5€,  και κάνουμε διάλειμμα από τη δουλειά μας ΜΟΝΟ με 7€. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Αυτή τη στιγμή ο νέος κατάλογος έχει νέες προτάσεις, διατηρώντας και τις ήδη δημοφιλείς, ενώ έχει εμπλουτιστεί και το παιδικό μενού.

Chicken Burger

Απόλαυσε τον καφέ σου στο biscotto Backyard

Εδώ που τα χρώματα του απογευματινού ήλιου συναντούν την άνεση και την καλή εξυπηρέτηση.

 

Οι biscotto members έχουν το προνόμιο

Οι κάτοχοι της biscotto members card έχουν έκπτωση 20% στις τιμές του καταλόγου σε όλα τα προϊόντα (αναγράφεται δίπλα η ειδική τιμή με την έκπτωση), όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες.

Όσοι δεν έχετε αποκτήσει ακόμη τη biscotto members card να συμπληρώσετε την αίτησή σας στον χώρο του biscotto coffee+ ή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών | Εξωτερική πλατεία

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%