Τα απογεύματα του καλοκαιριού, όταν αρχίζει να δροσίζει, ο ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος του biscotto coffee+ είναι ιδανικός για να απολαύσετε το κρασί σας και να το συνοδεύσετε με επιλεγμένες προτάσεις φαγητού αλλά και πλατώ τυριών και αλλαντικών.

Η wine list είναι ενημερωμένη συνδυάζοντας γνωστές ετικέτες με «διαμαντάκια» ανερχόμενων οινοποιείων με έμφαση και στις ελληνικές ποικιλίες, όπως το Ασύρτικο, η Μαλαγουζιά, το Μαυροτράγανο και άλλες. Όλες οι επιλογές της λίστας κρασιών προσφέρονται και σε ποτήρι ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε μια ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων.

Δευτέρα έως Παρασκευή απολαμβάνουμε 1+1 ΔΩΡΕΑΝ ποτήρι κρασί

Εάν, λοιπόν, είστε κάτοχοι της biscotto members card με την επίδειξή της έχετε το προνόμιο να απολαύσετε για κάθε ποτήρι κρασί ένα επιπλέον δωρεάν. Το προνόμιο ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 16:00. Δείτε παρακάτω τη λίστα κρασιών, που συμμετέχουν στην ενέργεια αλλά και το σύνολο του καταλόγου για να πάρετε ιδέες και για τη γευστική συνοδεία του κρασιού σας.

Μια λίστα κρασιών που αξίζει να εξερευνήσεις

Λευκοί Οίνοι

Μαλαγουζιά Ασλάνης (Μαλαγουζιά)
8 Τσικρικώνης (Sauvignon Blanc, Ασσύρτικο)

Ροζέ Οίνοι

Rose KAMKOUTIS (Cabernet Franc, Μαλαγουζιά)
Amuse (Sauvignon, Μούχταρο)

Ερυθροί Οίνοι

Alta Thymiopoulos (Ξινόμαυρο)
(Πίνεται και στους 14Ο C και η φιάλη σερβίρεται σε σαμπανιέρα με λίγο πάγο και δροσερό νερό)
Aiora (Μαυροτράγανο, Ξινόμαυρο, Syrah)
(Πίνεται και στους 14Ο C και η φιάλη σερβίρεται σε σαμπανιέρα με λίγο πάγο και δροσερό νερό)

Ακολουθεί συνολικά ο κατάλογος του biscotto coffee+ για να δείτε όλες τις άλλες κατηγορίες ποτού και φαγηού, που ισχύει έκπτωση 20% με την κάρτα.

 

Σε περίπτωση που δεν είστε μέλη και θέλετε να γίνετε μέρος της κοινότητας των biscotto members μπορείτε να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε την κάρτα σας ΕΔΩ

*Στις ειδικές προσφορές δεν ισχύει η έκπτωση 20%.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών

Τηλέφωνο
2310472333

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ