Σε ατμόσφαιρα παραδοσιακού καφενέ και μεζεδοπωλείου, σαν αυτά τα στέκια της Άνω Πόλης, που σύχναζαν ρεμπέτες, με όνομα βγαλμένο από τη ρεμπέτικη αργκό μας προσκαλεί στην Ολυμπιάδος από τις 10:00 το πρωί για φρεσκοκαβουρδισμένο καφεδάκι δικού του χαρμανιου (ελληνικό και εσπρέσο) και για να γευτούμε μεζέδες φτιαγμένους με αγάπη, μεράκι και υλικά παραγωγών και μικροσυνεταιρισμών.

Οι συνταγές του αλλάζουν ανάλογα την εποχή και τη φρεσκάδα των πρώτων υλών.

Μπορείτε να βρεθείτε στα τραπεζάκια του από νωρίς το πρωί με καφέ και πρωινές γεύσεις που θα ετοιμάσουν για εσάς οι μάγειρες, μέ ό,τι πιο εκλεκτό διαθέτει εκείνη τη στιγμη η κουζίνα και να συνεχίσετε μέσα στη μέρα με λαχταριστά πιάτα και επιλογών σε αποστάγματα και κρασιά που θα σας ικανοποιήσουν.
Στη φιλοσοφία των πιάτων του συναντάμε το Βόιο, τα Γρεβενά, την Κρήτη και ένα μείγμα ανατολής από την Κομοτηνή. Με μουσικές από ρεμπέτικα μέχρι οτιδήποτε άλλο εκτός από mainstream.

Από την άνοιξη και μετά βγάζει τα τραπεζάκια του έξω στο πλακόστρωτο με τη φυσική σκιά των δέντρων να φτιχνει την ιδανικη ατμόσφαιρα για χαλαρές συναντήσεις με την παρέα.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Ολυμπιάδος 50