🇬🇷 Η οικογένεια Αλτίνογλου γνωρίζει καλά τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής κι ευτυχώς τα μοιράζεται μαζί σας από το 1969, όταν έκλεψε για πρώτη φορά τις εντυπώσεις με την παραδοσιακή μπουγάτσα της στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Η νέα γενιά σας υποδέχεται στο ζαχαροπλαστείο της Αντιγονιδών, στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται και το μαγικό της εργαστήριο. Έτσι, μπορείτε να παραγγείλετε τα διάσημα τρίγωνα Πανοράματος από τραγανό, διπλοσιροπιαστό, βουτυρωμένο φύλλο Βηρυτού και να τα βλέπετε να γεμίζουν μπροστά σας με τη βελούδινη κρέμα με κρόκο Κοζάνης. Η ίδια απολαυστική τελετουργία ακολουθείται στα προφιτερόλ και στα μιλφέιγ που ετοιμάζονται επί τόπου, ώστε να τα απολαμβάνετε πιο φρέσκα και λαχταριστά από ποτέ.

🇬🇧 STRATIS / Altinoglou Family holds well the secrets of pastry but thank God, it shares them with Thessaloniki since 1969, when it came into the spotlight thanks to its traditional breakfast pastry, bougatsa, at the Agia Sofia square. The new generation of the family welcome you at their pastry shop on the Antigonidon street, where their magical laboratory is also situated. One can taste the famous “Panorama triangle pastries”, which are prepared on-the-spot, from crunchy, Beirut-type buttered phyllo with extra syrup, filled with that delicious crème with the famous Saffron from Kozani region. The same delightful ritual takes place for their profiteroles and millefeuilles in order to enjoy them as fresh and appetizing as possible.

ID: STRATIS

ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ | PASTRY SHOP
ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ 12 | 12, ANTIGONIDON str.
Τ: (+30) 231 054 8708
ANOIXTA | OPEN: : 07:00 – 00:00
FACEBOOK: stratistrigona
INSTAGRAM: stratis.pastries

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ