🇬🇷 Δύο αδέρφια, ο Αντώνης και η Λόλα, γράφουν το δικό τους κεφάλαιο στην γευστική ιστορία της πόλης. Έχουν δημιουργήσει ένα στέκι κοντά στην Καμάρα που συνεχίζει την παράδοση των ουζερί της παλιάς Θεσσαλονίκης, με πιάτα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι της ελληνικής φιλοξενίας, θα σας υποδεχτούν με ρακή και θα σας αποχαιρετήσουν με σπιτικό cheesecake και χωνευτικά λικέρ. Ενδιάμεσα θα έχετε την τύχη να γευτείτε πεντανόστιμα πιάτα με ψάρια, θαλασσινά, αλλά και μεζέδες που συνοδεύουν εξαιρετικά το ούζο σας. Εκτός από τις πιο παραδοσιακές προτάσεις, ξεχωρίσαμε στον κατάλογό του το καρπάτσιο από φρέσκο ψάρι, τη χειροποίητη καβουροσαλάτα, τα σπιτικά νιόκι με γαρίδες και σπανάκι, τη δημοφιλή πίτα «Αντόνιο» από ποντιακό φύλλο και άλλες πολλές ιδιαίτερες προτάσεις που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική είναι αγάπη. Και η «Λόλα» διαθέτει μπόλικη.

🇬🇧 OUZERI LOLA / OUZERI ― Two siblings, Antonis and Lola write their own chapter in gastronomical history of Thessaloniki. Just a stone’s throw away from Kamara, they continue a long tradition of classic ouzeri in Thessaloniki, with dishes that will leave you speechless. Genuine representatives of Greek hospitality, they welcome you with a glass of raki and they bid you farewell with homemade cheesecake and digestive liquors. One can also taste the delicious seafood dishes and the various mezedes that match perfectly your glass of ouzo. Apart from the standard traditional choices, we fell in love with their fresh carpaccio, with their homemade crab salad, with their homemade spinach and shrimp gnocchi, with their famous “Antonio” pita from Pontian phyllo and with many other delicious dishes. If love can create miracles, then Lola is definitely struck by Cupid’s arrows.

ID: OUZERI LOLA

OUZERI
ΑΓΑΠΗΝΟΎ 10 ΜΕ ΕΓΝΑΤΊΑ 150 | 10, AGAPINOU str. & 150, EGNATIA str.
T: (+30) 2310 276 201
ANOIXTA | OPEN: ΔΕΥΤΈΡΑ – ΣΆΒΒΑΤΟ: 12.00 -00.00, ΚΥΡΙΑΚΉ: 12.00 -19.00| MONDAY – SATURDAY: 12.00 -00.00, SUNDAY: 12.00 -19.00
FACEBOOK: ouzeri.lola
INSTAGRAM: ouzeri.lola

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ