🇬🇷 «Αναντάμ Παπαντάμ», δηλαδή από γενιά σε γενιά είναι αυτό που χαρακτηρίζει όντως την ιστορία του ομώνυμου gastropub. Μία οικογενειακή επιχείρηση, λοιπόν, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του εγγονού Δημήτρη ο οποίος σέβεται απόλυτα το γευστικό ταξίδι που άρχισε ο παππούς του το 1963 σ’ ένα φιλόξενο στέκι της Πυλαίας. Σήμερα, ο χώρος κλείνει το μάτι στην παράδοση και σας προτείνει σύγχρονο comfort food βασισμένο στο ψάρι, αλλά και το κρέας. Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά από Έλληνες παραγωγούς, ενώ κάθε πιάτο συνοδεύεται αρμονικά από επιλεγμένες προτάσεις εμφιαλωμένων κρασιών. Αν ο καιρός το επιτρέπει, επιλέξτε ανεπιφύλακτα την αυλή. Αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ν’ απολαύσετε το γεύμα σας μέσα σ’ ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον άλλης εποχής!

🇬🇧 ANANTAM PAPADAM / GASTROPUB ― «Amantam Papantam» translates as «from generation to generation» and that’s the spirit of this gastropub. Managed by the grandson Dimitris, this family business respects the tasteful trip started by his grandfather in 1963 in a cozy place in Pylaia neighborhood. Today, this place preserves the Greek tradition and proposes comfort food based on fish and meat. Ingredients coming exclusively from Greek producers, whilst each dish is matched harmoniously with exquisite wines propositions. If the weather permits it, do not hesitate to enjoy their charming terrace. The green scenery is ideal to enjoy meal in a calm and sublime setting, taking you back in time!

ID: ANANTAM PAPADAM

GASTROPUB
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 13, ΠΥΛΑΙΑ | 13, POLYTECHNEIOU str., PYLAIA
Τ: (+30) 231 032 3666
ANOIXTA | OPEN: 09:00 – 24:00
FACEBOOK: AnantamPapadam
INSTAGRAM: anadam_papadam

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ