Στην οδό Λαγκαδά 118, στη Νεάπολη, εδώ και 13 χρόνια το Benefit Fitness Club, έχει ως σκοπό του να σας κάνει να αγαπήσετε τη γυμναστική. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, στον ανακαινισμένο του χώρο θα βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Το σημαντικότερο; Θα ασχοληθούν προσωπικά μαζί σας, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το σώμα σας και τις δυνατότητές του, θα σας βοηθήσουν να γυμνάζεστε σωστά και να ξεπερνάτε τον εαυτό σας κάθε φορά.

Πώς θα πετύχετε το στόχο σας;

Από τη στιγμή που θα έρθετε για πρώτη φορά εδώ, θα νιώσετε τη ζεστασιά του προσωπικού που είναι πάντα πρόθυμο να σας εξηγήσει ό,τι χρειάζεται. Σε λίγες μόνο επισκέψεις θα νιώσετε οικεία, θα γίνετε μια παρέα και θα θέλετε να επιστρέφετε εδώ. Θα συζητήσετε με τους υπευθύνους μέχρι να καταλήξετε στο πρόγραμμα εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, θα έχετε το προσωπικό σας πλάνο άσκησης το οποίο θα αλλάζει κάθε 15 μέρες και αργότερα ανά μήνα για να μη βαριέστε και για να βελτιώνεστε διαρκώς.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα είναι πάντα κάποιος δίπλα σας να σας εμψυχώνει και να σας διορθώνει όποτε χρειάζεται.

Διαρκής παρακολούθηση της εξέλιξής σας

Στο Benefit Fitness Club ο στόχος ο δικός σας γίνεται στόχος δικός τους. Για αυτό παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ (!) λιπομέτρηση και σωματομέτρηση κάθε 15 μέρες στις αρχές και κάθε μήνα αργότερα, ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξή σας και να θέτετε νέες προκλήσεις.

High end μηχανήματα

Στο κομμάτι της άσκησης, να είστε σίγουροι ότι είστε σε πολύ καλά χέρια. Τα κορυφαία μηχανήματα Technogym, με τη βοήθεια των γυμναστών σας, θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο. Σε συνδυασμό με τα ομαδικά προγράμματα θα έχετε εμφανή αποτελέσματα, ενώ, παράλληλα, θα περνάτε και καλά.

Τα ομαδικά τμήματα

Τα τμήματα που προσφέρονται ανανεώνονται, ωστόσο μερικά από τα σταθερά ομαδικά που θα συναντήσετε είναι ενδεικτικά:

 • Zumba
 • Dance Aerobic
 • Step Aerobic
 • Pilates
 • Yoga
 • Brazilian Hips (σύσφιγξη γλουτών)
 • Total Body Σύσφιγξη
 • Power Bars (ασκήσεις με μπάρες)
 • Personal Training
 • Fitvibe Exel Pro (πλατφόρμα δόνησης για personal για στόχους κάψιμο λίπους, ενδυνάμωση, σύσφιγξη γλουτών ποδιών, μυϊκή τόνωση)
 • Προπόνηση με Ιμάντες (εξατομικευμένο και ομαδικό)

Υπόθεση Personal

Πέρα από τα ομαδικά τμήματα και τα όργανα που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση, στο Benefit Fitness Club, έχουν διαμορφωθεί ειδικά προγράμματα personal και semi personal training για εξατομικευμένη άσκηση, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερα (4) είδη personal προγραμμάτων και δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για ασκηθείτε, μόνοι σας με το γυμναστή ή τη γυμνάστριά σας:

-50′ γενικό πρόγραμμα με διαφορετικά είδη προπόνησης που εναλλάσσονται ανάλογα τους στόχους που θέτετε

-30′ προπόνηση με ιμάντες

-20′ Fitvibe Excel Pro (πλατφόρμα δόνησης)

-50′ Personal Pilates σε Cadillac Reformer, το καλύτερο μηχάνημα για αποκατάσταση και ενδυνάμωση του κορμού.

Προσφορές

Στο Benefit Fitness Club, τρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφορές και συνδυαστικά πακέτα για να γίνει η υψηλού επιπέδου γυμναστική προσιτή σε όλους. Μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του Benefit Fitness Club και να ενημερώνετε για τις τρέχουσες προσφορές. Αν θέλετε σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα, κλείστε ραντεβού και γνωρίστε το χώρο, που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Πληροφορίες
Λαγκαδά 118, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 09:00-23:00
Σάββατο: 10:00-19:00
Κυριακή: Κλειστά