Ανοιχτά: Από τις 18:00

Η επιθυμία των ιδιοκτητών να δώσουνε στη μπύρα τη θέση που της αξίζει, χαρακτηρίζει την δίχρονη πορεία των καταστημάτων. Οι διάφορες εκδηλώσεις γνωριμίας και γευσιγνωσίας με ποιοτικές μπύρες που διοργανώθηκαν, οι αποκλειστικές εισαγωγές επιλεγμένων ετικετών και ζυθοποιείων, η τοποθέτηση σε βαρέλι κορυφαίων μπυρών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενίσχυσαν την κουλτούρα της μπύρας στη Θεσσαλονίκη, στο σύνολο των φίλων της μπύρας, αφενός μακριά από ελιτίστικες αντιλήψεις και αφετέρου από τη μαζική εμπορική υποβάθμισή της. Δεν μένουν λοιπόν στα καθιερωμένα και γνωστά. Οδηγούν την επαφή των ανθρώπων με τη μπύρα ακόμα παραπέρα, ξεδιπλώνοντας σιγά σιγά όλες τις πτυχές της κουλτούρας της.