Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, ο άρτια εξοπλισμένος χώρος ομορφιάς Beautify me σάς καλωσορίζει εγκάρδια και σας παρέχει τις έμπειρες πρακτικές γνώσεις του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού του, με σκοπό να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σας.

 

Άψογες υπηρεσίες, εγγυημένα αποτελέσματα

Με σεβασμό στον κάθε έναν από εσάς που τους εμπιστεύεται, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους σε προσιτές τιμές και σας εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα σε ό,τι αναλαμβάνουν. Δείχνουν ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας και είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν στις όποιες προσδοκίες σας.

Στον χώρο τους, λοιπόν, απολαμβάνετε τα εξής:

  • Μανικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, gel, acrygel, nail art)
  • Πεντικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, θεραπευτικό)
  • Υπηρεσίες κομμωτηρίου

Αναζητήστε και προμηθευτείτε τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου Kyana, τα οποία χρησιμοποιούν και οι ίδιοι για την περιποίησή σας, για να πετυχαίνετε άψογα αποτελέσματα και στο σπίτι σας.

Μία επίσκεψη σίγουρα αρκεί για να γίνει το αγαπημένο σας στέκι ομορφιάς!

Υγιεινή και ασφάλεια απέναντι στον κορωνοϊό

Η λειτουργία του Beautify me προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγίας Σοφίας 10

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Σάββατο 10:00-20:00