Το Talgo στη Βουρβουρού Χαλκιδικής δίνει τη δική του ερμηνεία για την απόφαση του να χρεώνει ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ στις πρώτες ξαπλώστρες, 5 ευρώ στις πιο πίσω και 5 ευρώ είσοδο.

«Αγαπητοί πελάτες,

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι έχουν δυσανασχετήσει με την έκδοση εισητηρίου εισόδου στο χώρο του TALGO.
Από τη δική μας μεριά θεωρούμε ότι είναι μια δίκαιη χρέωση για την ποιότητα του χώρου που προσφέρουμε και λόγω του μεγάλου κόστους επένδυσης. Η είσοδος των 5 ευρώ ανα άτομο, είναι ανάλογη της χρέωσης ανα ξαπλώστρα που εφαρμόζεται σε όλα τα μπαρ της περιοχής, η οποία σας εξασφαλίζει μια θέση σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας, με προνόμιο το δωρεάν πάρκινγκ και την άμεση πρόσβαση στο χώρο.
Οι υπόλοιπες δυο χρεώσεις που αναφέρονται είναι για ελάχιστη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, διότι εξασφαλίζει επαρκή χώρο γι’αυτους που θέλουν να έρθουν σε ενα χώρο ποιοτικό, με προσεγμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.
Καταννοώντας ότι διανύουμε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας και ανταποκρινόμενοι, έχουμε μειώσει τα τελευταία χρόνια τις τιμές στο TALGO. Θεωρούμε λογικό το ποσό των 5 ευρώ για μια ξαπλώστρα και μια ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ – σε μία τοποθεσία που κάποιος θα χαλαρώσει για ώρες- γεγονός που είναι απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης. Μπορείτε πάντα να προσέρχεστε μετά τις 16.00 μ.μ που σταματάει η χρέωση εισόδου»