Με την πεποίθηση ότι το χειροποίητο πάνω απ΄ όλα είναι αγάπη και χαρά, είκοσι  χειροτέχνες  δημιουργοί συναντώνται στο καφενείο ΝΕΟΝ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και για τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 16 μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις  12 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, στήνουν μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Μας προσκαλούνε να γνωρίσουμε τους ίδιους και τη δουλειά τους, να αγοράσουμε ό,τι μας αρέσει, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το καφεδάκι μας  με καλή παρέα,  να γευτούμε  τις νοστιμιές ενός ελληνικού παραδοσιακού καφενέ,  εν τέλει να περάσουμε όμορφα!

Διαλέξτε μέρα:

  • Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου: Γνωριμία με τους δημιουργούς και πάρτυ εκθετριών (6μ.μ.)
  • Σάββατο 17 Δεκεμβρίου : Ίσως, οι πιο ειδικοί του είδους, ο  Αλέκος και η  Νατάσσα από το Tango Room    Θεσσαλονίκη θα μας ταξιδέψουν στο Bueno Aires. Φυσικά, μιλάμε για αργεντίνικο Tangο! ( 8μ.μ.)
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου : Oι   Jitterbugs skg,  σε  καλλιτεχνική επιμέλεια του  Ηλία Καλπάκα θα χορέψουν jive, swing, rock ‘n’ roll και ποιος ξέρει τι άλλο αλλά σίγουρα με  απόλυτα ρετρό style… (3μ.μ.)
  • Ο Δημήτρης Δημητρίου, ο κύριος musicae, θα «ντύσει» μουσικά την Κυριακή με  disco και 80’s.

bazaar-web

Στο bazaar συμμετέχουν με τα δικά τους χειροποίητα είδη, οι φίλοι του «Μιλάμε για τον αυτισμό»

Χειροποίητο, δώρα, Χριστούγεννα, αγάπη, γιορτή, κοσμήματα,  διακόσμηση,  δημιουργία, μουσική,  παιδιά,  ανταλλαγή, χορός,  παρέα, ευχές, μεζέδες, χιονονιφάδες, χαρά,  bazaar!

info
Παρασκευή 16, Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016,  12:00 – 22:00
Καφενείο ΝΕΟΝ,    Ίων. Δραγούμη 34  Τηλ. 231 022 9767,  Οργάνωση: Craft Gallery, Ιουστινιανού 1  T.6994900545

από έως
Θέματα Δράσεις