Τοποθεσία: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου με παραλία.
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
Έναρξη Προκριματικών :14:00
Έναρξη Φεστιβάλ: 18:30
Είσοδος :15€

Η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στηρίζει το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2013, το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά. (https://www.youtube.com/watch?v=V5XGVmzLfGs)
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013. Το φεστιβάλ φιλοξενεί τους επίσημους παγκόσμιους προκριματικούς UK BBOY Championships Crew vs Crew Balkans Qualifier και World Bboy Classic 2 vs 2 qualifier.

Οι νικητές και των 2 διαγωνισμών θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στους τελικούς του 2014 και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Για τους φανατικούς των break battles θα υπάρχει και extra διαγωνισμός Longest Powermove Battle. Τέλος θα πραγματοποιηθεί και 2 vs 2 Hiphop Battle. Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 3000€!

Στην κριτική επιτροπή θα έχουμε 3 χορευτές παγκόσμιας κλάσης με πρώτο και καλύτερο τον ΤΙΜ από τους παγκόσμιους Γάλλους πρωταθλητές Vagabonds. Ο bboy SLAV (Bulgaria) και ο Mario B. (I.B.E. – Holland) θεωρούνται από τους καλύτερους χορευτές της χώρας τους έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Αντίστοιχα κριτές του hiphop battle θα έχουμε ένα από τα top ονόματα της γαλλικής σκηνής τη Mufasa και 2 από τους καλύτερους Ιταλούς χορευτές , τον Shorty με την Lisa.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Streetdance Theatre Vol.5 όπου οι κορυφαίες ομάδες / χορευτές που πρωταγωνιστούν στους διαγωνισμούς θα παρουσιάσουν streetdance χορογραφίες χωρίς κανόνες και περιορισμούς αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός πάνω απ’ όλα είναι τέχνη. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι: LOONABEATS, DRAMA QUEENS, FUNKERZ, REALDANCE, CARRIBEAN QUEENS, ENVME, STREET DESCEDANTS, REBIRTH και WACK MADNESS.

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκεται ο επίσημος dj του Battle Of The Year Balkans Dj Kid Stretch με επίτιμο καλεσμένο τον Mr. Tee από Ολλανδία . Παρουσιαστές τις βραδιάς θα είναι ο εκρηκτικός Tzony Terra από Warriorz μαζί με τον George Perin από τους Nasa Funk.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ / ΧΟΡΗΓΟΙ :
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2014, REDBULL, LOGITECH, MICROXTREME, C1RCA, SKULL CANDY, EXPLOSIVO TRAVEL AGENCY, ARMENISTIS CAMPING, SEVEN SPOTS.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
MAD, MAD RADIO, SPORTY, PLATFORM.GR, MOSAIKO.GR, BBOYWORLD.COM ,HIPHOP.GR, THESPOT.GR , STREETDANCEMAGAZINE.IT , IQ MAGAZINE , MYCAMPUS.GR , SEVEN SPOTS, ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ TV.

BATTLE OF THE YEAR BALKANS HEADOFFICE
ΚΑΤΟΥΝΗ 4
54635,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ/FAX:2310543858
EMAIL: [email protected]